Чергове засідання кафедри філософії та міжнародної комунікації: конкурсні питання

18 квітня 2024, 8:59

 17 квітня 2024 року відбулося чергове засідання кафедри філософії та міжнародної комунікації, яке відбулося очно в 128 аудиторії 3 корпусу. На засіданні кафедри була присутня декан гуманітарно-педагогічного факультету Інна Савицька.
Завідувач кафедри Валентина Культенко розпочала засідання з конкурсного питання.


 Відповідно до порядку денного на розгляд кафедри виноситься питання про обрання за конкурсом на заміщення вакантних посад доцентів кафедри філософії та міжнародної комунікації. На ці посади були подані документи доцента Балалаєвої О.Ю., доцента Горбатюка Т.В., доцента Кичкирук Т.В., доцента Матвієнко І.С., доцента Супрун А.Г., доцента Христюк С.Б., доцента Чорноморденко Д.І.

 Було заслухано звіт з роботи, основні показники наукової, науково-методологічної роботи, стан підвищення кваліфікації, стажування, особистий рейтинг та публікації у виданнях, що індексуються в Scopus, Web of Science, Google Scholar. Також, відбулося обговорення кандидатур на заміщення вакантних посад доцентів, в якому взяли участь викладачі кафедри, а саме проф. Шинкарук В.Д., доц. Гейко С.М., доц. Лаута О.Д., доц. Вакулик І.І., проф. Додонова В.І., проф. Максюта М.Є. та доц. Гольцов А.Г., які висловили однозначну підтримку всім кандидатам та відмітили її високі професійні, наукові та людські якості.


 Голосування на заміщення вакантних посад відбувалося відкрито з дотриманням умов визначених нормативних документів в університеті.

 За результатами голосування щодо обрання кандидатур на посаду доцентів кафедр на конкурсній основі кафедра філософії та міжнародної комунікації одноголосно прийняла рішення про рекомендацію доцента Балалаєвої О.Ю., доцента Горбатюка Т.В., доцента Кичкирук Т.В., доцента Матвієнко І.С., доцента Супрун А.Г., доцента Христюк С.Б. та доцента Чорномордеко Д.І. на посади доцентів кафедри філософії та міжнародної комунікації.


 Інна Миколаївна привітала колег з результатами голосування та побажала успіхів у голосуванні сьогодні на засіданні вченої ради гуманітарно-педагогічного факультету.
 Ще одним питанням, яке було розглянуте підготовка до Дня відкритих дверей для технікумів та коледжів, який відбудеться 18 квітня 2024 року.

 Були обговорені інші питання життєдіяльності кафедри.

Віримо в ЗСУ і щиро їм дякуємо!

 

Секретар кафедри,
Ірина Матвієнко

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook