НПП і здобувачі вищої освіти факультету економіки і природокористування взяли участь у Міжнародній науково-практичної конференції «Глобальні та національні тенденції у галузі наук про життя» у ВП НУБіП України «Ніжинський агротехнічний інститут»

18 квітня 2024 року

1    11 квітня 2024 р. здобувачі вищої освіти та науково-педагогічні працівники факультету економіки і природокористування ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний інститут» взяли участь у Міжнародній науково-практичній конференції: «ГЛОБАЛЬНІ ТА НАЦІОНАЛЬНІ ТЕНДЕНЦІЇ У ГАЛУЗІ НАУК ПРО ЖИТТЯ» у ВП НУБІП України «Ніжинський агротехнічний  інститут», співорганізатором якої був ВП НУБіП України «Бережанський  агротехнічний інститут». 

    На пленарному засіданні були заслухані наступні доповіді:

    «Екологічні наслідки війни для сільського господарства» від завідувачки кафедри економіки, обліку, оподаткування Національного університету «Чернігівська політехніка» Жанни Дерій.

    Завідувачка кафедри міжнародних відносин Донецького національного університету Василя Стуса Валерія Лимар презентувала дослідження на тему: «Експорт зернової продукції України в контексті зовнішніх загроз».

     Від імені ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний інститут» на пленарному засіданні виступили:

 Світлана СУДОМИР – докторка  економічних наук, професорка, професорка кафедри економіки і менеджменту ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний інститут» із доповіддю: «Територіальні громади в умовах воєнного стану: як забезпечити ефективне управління в контексті пріоритетів повоєнного розвитку»;

 Богдан КУЛЯК – здобувач вищої освіти спеціальності 073 «Менеджмент» ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний інститут»  із доповіддю: «Формування політики енергоефективності у стратегії  управління підприємством».

2  Про розвиток фінансових технологій Казахстану доповіла професор кафедри менеджменту ESIL UNIVERSITY Кульшарія Шаяхметова.

  Співзасновник, фінансовий директор компанії FINT8 Андрій Тертишник представив практичні поради стосовно фінансів в агро-секторі. Заступник директора з виробництва СТОВ «Інтер» Владислав Тютюнник поділився баченням бізнесу стосовно тенденцій у вищій освіті.

   Під час панельних дискусій були заслухані доповіді здобувачів вищої освіти.

   Підбиваючи підсумки, організатори міжнародної науково-практичної конференції подякували виступаючим за цікаві та змістовні доповіді та побажали всім миру і подальших наукових звершень.

Світлана СУДОМИР, д.е.н., професорка,
професорка кафедри економіки і менеджменту,
завідувачка відділу навчально-науково-інноваційної діяльності 
ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний інститут»

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook