Визначено переможців І етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціалізації «Фінансова безпека»

18 квітня 2024 року
    Відповідно до наказу ректора НУБІП України №144 від 23.02.2024 р. «Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2023/2024 навчальному році» та з метою розвитку студентської наукової діяльності на кафедрі фінансів 15 квітня 2024 року визначили переможців у І етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціалізації «Фінансова безпека».

    За результатами ретельного оцінювання наукових робіт за визначеними критеріями та відкритого обговорення конкурсна комісія у складі в.о. завідувача кафедри фінансів д.е.н., професора Наталії Швець, д.е.н., професора Юлії Негоди й к.е.н., доцентів кафедри фінансів Зої Тітенко та Лариси Олійник визначила переможців:
  • І місце Анна Петрик з дослідженням: «Критерії оцінки рівня фінансової безпеки корпоративного підприємства», 3 курс, науковий керівник: к.е.н., доцент Біляк Ю.В.
  • ІІ місце розподілили між собою – Оксана Ковальчук з темою: «Фінансова безпека: як захистити свої гроші та інформацію», 4 курс, науковий керівник: к.е.н., доцент Біляк Ю.В. та Крістіна Петришин: «Основні загрози фінансовій безпеці корпоративних підприємств», 3 курс, науковий керівник: к.е.н., доцент Олійник Л.А.
  • ІІІ місце також одне на двох поділили другокурсниці – Аліна Василенко з роботою на тему: «Загрози фінансовій безпеці суб’єктів підприємництва України та шляхи її запобігання» та Аліна Пилипченко з дослідженням: «Фінансове шахрайство та особиста фінансова безпека в корпоративному секторі», науковий керівник: к.е.н., доцент Біляк Ю.В.
 
    Конкурсна комісія відзначила високу якість підготовки усіх представлених наукових робіт, їх актуальність, наукову спрямованість і потенційну можливість впровадження практичних рішень, що свідчить про високий ступінь компетентності кожного з учасників.
     Вітаємо переможців І етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціалізації «Фінансова безпека» та їхніх наукових керівників, бажаємо подальших успіхів та нових наукових звершень!
 
 
Зоя Тітенко,
доцент кафедри фінансів
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook