День відкритих дверей для випускників технікумів та коледжів

18 квітня 2024, 13:00
Київ

           Сьогодні, 18 квітня, в стінах Національного університету біоресурсів і природокористування України відбувся день відкритих дверей для випускників коледжів та технікумів. Абітурієнти мали змогу прийняти участь як очно, так і дистанційно.

Науково-педагогічні працівники кафедри управління земельними ресурсами факультету землевпорядкування  Дорош О.С., Купріянчик І.П., Тихенко Р.В., Бутенко Є.В. також взяли участь в цьому дійстві запросивши потенційних абітурієнтів з Іллінецького державного аграрного коледжу, Київського медичного коледжу, Мукачівського фахового коледжу, Боярського коледжу екології і природних наук.

Після вітального слова ректора університету та інформації секретаря приймальної комісії про вступну кампанію, абітурієнтам була проведена екскурсія територією університету, що знаходиться в чудовій лісо-парковій зоні і вважається самим тихим і зеленим місцем столиці, з чистим повітрям та прекрасним пейзажем, має власний ботанічний сад з унікальними цікавинками, а також гарний стадіон для поціновувачів спорту.

Потім відбулось знайомство з різними факультетами, де абітурієнтам більш детально надали інформацію по різним спеціальностям, ознайомили з життям університету, зокрема було виділено інформаційний блок про студентське самоврядування університету і можливість самореалізації вже під час навчання. Гості мали можливість поспілкуватись з адміністрацією університету,  викладачами та студентами.

Для тих, хто не зміг бути особисто на дні відкритих дверей, була надана чудова можливість приєднатися в онлайн форматі і досить вичерпно отримати відповіді на свої запитання по навчанню та організаційним процесам.

Чекаємо наших майбутніх студентів у стінах НУБІіП України.

 

 Лаборант кафедри управління земельними ресурсами Бутенко Олена


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook