Проведення І етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з спеціальності 051 «Економіка» ОПП «Міжнародна економіка» у 2023/2024 н.р.

15 квітня 2024 року
  Відповідно до листа державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» від 06.11.2023 р. № 21/08-1948 «Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади та Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2023/2024 навчальному році» та наказу ректора НУБіП України №144 від 23.02.2024 р. в НУБіП України оголошено І тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2023/2024 навчальному році.
  Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт зі спеціальності 051 «Економіка» ОПП «Міжнародна економіка» є важливою ініціативою, спрямованою на сприяння розвитку студентської наукової діяльності та підтримку обдарованих молодих вчених у галузі економіки.
  В результаті проведення підсумків Конкурсу визначено переможців І етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей 051 «Економіка» ОПП «Міжнародна економіка»:
   1 місце – Холодна Софія Ігорівна «Світовий ринок зерна у досягненні цілей сталого розвитку», керівник к.г.н., доцент Перегуда Ю. А. – 95 балів.
  2 місце – Фещун Тетяна Олександрівна «Роль міжнародних організацій у розвитку аграрного сектору», керівник д.е.н., професор, завідувач кафедри глобальної економіки Вдовенко Н. М.– 93 бали.
  3 місце – Мізяк Анастасія Олексіївна «Міжнародна конкуренція в аграрному секторі», керівник асистент кафедри глобальної економіки Павленко М. М. – 92 бали.

  Конкурс надає можливість студентам продемонструвати свої дослідницькі здібності, інноваційний підхід та знання в галузі економіки і це стимулює їхній академічний розвиток та мотивує до подальших досягнень у цій області.
  Успіх у конкурсі відображає високий рівень освіти та наукових досягнень у галузі економіки в університетах та навчальних закладах.
  Отже, проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з економіки є важливим кроком у підтримці та розвитку молодих дослідників, а також сприяє науковому прогресу в галузі економіки.
Бажаємо молодим здобувачам вищої освіти наукових звершень та нових перемог!

к.г.н., доцент Юлія ПЕРЕГУДА

 
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook