День відкритих дверей: обери своє майбутнє разом з факультетом харчових технологій та управління якістю продукції АПК

18 квітня 2024 року

  Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК Національного університету біоресурсів та природокористування України, традиційно, як і було заплановано, 18 квітня 2024 року провів День відкритих дверей для випускників технікумів, коледжів та батьків, щоб гості могли отримати якомога більше інформації про спеціальності, освітні програми, стратегію університету, умови та матеріально-технічне забезпечення, можливості для студентів та дозвілля, яке допоможе розвивати світогляд і створювати найміцніші дружні зв’язки, зорієнтуватися у розмаїтті спеціальностей, вибрати найбільш актуальну і потрібну професію, отримати поради та консультації фахових викладачів-практиків, зануритися у справжнє студентське життя навіть в умовах війни.

   Основними гостями заходу стали 48 осіб з числа студентів коледжів різних куточків України – Київщина, Вінничина, Полтавщина, Кіровоградщина, Черкащина, науково-педагогічні працівники факультету та представники студентського самоврядування.

   З вітальним словом і короткою інформацією про університет та факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК до усіх присутніх звернулася заступник декана Наталія Слободянюк. Вона у своєму виступі розповіла про структуру славетного НУБіП України та факультету, його досягнення та переваги навчання, ознайомила з історією та здобутками університету та його випускників, а також із спеціальностями, за якими здійснюватиметься набір 2024 року, кадровий потенціал, представила усі кафедри і надала інформацію чим кожна з них опікується і займається.

   Доценти кафедри технології м'ясних, рибних та морепродуктів Людмила Тищенко та Ігор Устименко провели цікаві дослідження з оцінки якості та безпечності харчових продуктів. Абітурієнти з цікавістю проводили дослідження, оцінювали якість продуктів.

   Абітурієнти, разом з професором кафедри громадського здоров'я та нутриціології Геннадієм Ткачем, відвідали унікальний музей анатомії кафедри анатомії гістології і патоморфології тварин ім. акад. В. Г. Касьяненка. Відвідувачі були вражені майстерністю виготовлення експонатів в оригінальному стилі. Експонати виглядали надзвичайно естетично, ніби живі.

   Доценти кафедри технології м'ясних, рибних та морепродуктів Юлія Крижова, Анастасія Іванюта охоче провели екскурсію факультетом, представили досить потужні лабораторії, де студенти на високому рівні можуть проводити не лише заняття, навчаючись на бакалавра, але й виконувати свої наукові роботи, працювати у наукових гуртках та створювати кулінарні шедеври.

   Заступник декана з виховної роботи Тетяна Розбицька розповіла про проведення виховної роботи із студентами на факультеті. Виховна робота серед студентів факультету проводиться згідно планів культурно-масових, громадських та виховних заходів, які були представлені на слайдах презентації. Зазначила, що студенти факультету мають можливість брати активну участь у всіх заходах культурно-виховного процесу, які відбуваються в університеті та на факультеті, а саме: «Урочиста Посвята в студенти» та святкування «Дня знань» у НУБіП України, пісенному конкурсі "Голосіївська весна", «Пісенні баталії», конкурсах «Краса НУБіП України», традиційних заходів до фахових свят, проводити благодійні ярмарки та майстер-класи, виховні заходи в гуртожитку №9 та спортивні змагання.

   Голова студентської організації факультету, студент 3 курсу Володимир Типило розповів присутнім про студентське життя в університеті, про роботу студентської організації, дозвілля, військову кафедру, автошколу про все, що було показано в попередньо представлених презентаціях, запросив абітурієнтів обов’язково вступати лише на наш факультет, приєднатися до них в групу в соцмережах і приймати участь у вебінарах, конференціях та інших активних заходах.

   Після цього, абітурієнти поринули у світ цікавинок харчових технологій. Для них були проведені майстер-клас з приготування американських пончиків українського походження «Донатс». Студенти охоче брали участь у приготуванні харчових продуктів, виконували різні технологічні операції.

  І звичайно, кульмінацією всього була смачна дегустація приготовлених власноруч смаколиків та дружня чайна церемонія.

Бажаємо всім миру та перемоги!

Слава ЗСУ! 

Слава Україні! Героям слава!

 

Лариса Баль-Прилипко,
декан факультету харчових технологій
та управління якістю продукції АПК

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook