День відкритих дверей для випускників коледжів і технікумів!

18 квітня 2024 року
Кафедра адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності

18 квітня 2024 року відбувся День відкритих дверей для випускників коледжів і технікумів. На захід до університету завітали майбутні фахові молодші бакалаври, котрі мають бажання продовжити навчання в одному з найкращих вишів України! Саме так охарактеризували НУБіП наші відвідувачі.

 

C:\Users\xxx\Desktop\2 Сем 23-2024\Кафедра 2024\Кафедра_Новини_2024_весна\18_04_2024\00_dsc_3341_2024.jpg

Зустріч на факультеті аграрного менеджменту розпочалася з вітальної промови декана Анатолія Остапчука. Ошатна аудиторія номер 230 у десятому корпусі НУБіП України була заповнена абітурієнтами, створюючи теплу та дружню атмосферу. Присутні зосереджено слухали виступаючих, оскільки перед ними стояло важливе завдання – вибір майбутньої професії.

 

 

Факультет аграрного менеджменту відчинив двері для потенційних вступників. Формат заходу був змішаний – частина абітурієнтів приєдналися онлайн, а частина змогли відвідати університет особисто, що дозволило охопити достатньо велику кількість учасників та поінформувати їх стосовно переваг навчання на факультеті. Майбутні студенти мали змогу ознайомитися з діяльністю університету та факультету, кафедр, отримати відповіді на свої запитання та поспілкуватися з присутніми науково-педагогічними працівниками та адміністрацією факультету.

 

Змістовною та корисною для вступників була доповідь керівника міжнародних програм факультету агарного менеджменту, в.о.завідувача кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності Олени Ковтун. Абітурієнтам були представлені слайди з інформацією стосовно можливостей навчання за програмами подвійних дипломів та навчання в різних країнах за програмою Erasmus+. Олена Ковтун акцентувала увагу на необхідності вивчення іноземних мов, що відкриє перед абітурієнтами багато нових можливостей.

 

https://lh7-us.googleusercontent.com/iA6q3B6pkQP7YkFF4up1NVqcl98klHYmiXc9ImNcyZX97runJpf96T_HIOvMrHXvfY0YIPZl9sduQ_pT7ThEdsRGCAhPhZJhE4TXIQH9xtx_sRJpombTpkS3xTbNfWmWBBWJ_H4sQn6a

В рамках проведення Дня відкритих дверей на кафедру адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності факультету аграрного менеджменту НУБіП України завітали випускники коледжів і технікумів в очному та дистанційному форматах міста Києва, громад Київщини, Бережанського фахового коледжу НУБіП України та інших областей України, доценти Діброва Лариса, Тюріна Альона, Голомша Наталія, Костюк Ольга, Кузьменко Сергій, Коваленко Наталія, Чорненька Людмила, Ралко Олександра, Міщенко Іван ознайомили абітурієнтів з особливостями навчання на факультеті аграрного менеджменту та роботою кафедри.

 

Професори Ібатуллін Марат, Бутенко Віра ознайомили молодших спеціалістів із науковими напрямами та можливостями факультету аграрного менеджменту, проінформували про головну мету та завдання кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності.

 

Доцент кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності Тюріна Альона провела Marshmallow Challenge для розвитку лідерських та командних навичок молодих фахівців. Команди коледжів протягом 18 хвилин будували башти з 20 спагеті, 1 м. клейкої стрічки та 1 м. мотузки, а на вершині мали помістити маршмелоу. Кожна команда спершу обговорила стратегію побудови і крок за кроком втілювала проєкт. Дві команди побудували башти однієї висоти - 48,5 см. і зайняли 1ше місце. Переможці отримали смачні призи.

 

Всі учасники отримали печиво з передбаченням та флаєри з інформацією про всуп 2024 на освітні програми “Менеджмент міжнародного бізнесу” та “Менеджмент”.

Запрошуємо на навчання на факультет аграрного менеджменту!

 

 

Тюріна Альона

 

Міщенко Іван

доценти кафедри адміністративного менеджменту

та зовнішньоекономічної діяльності

 


 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook