Використання смарт-технологій в сільському господарстві

19 квітня 2024 року

 

1Так само, як смартфон допомагає користувачам вчитися, спілкуватися і приймати важливі рішення, смарт-технології – відомі як точне землеробство – допомагають фермерам дізнаватися і застосовувати критичну інформацію про правильні інвестиції в добрива, насіння, пестициди і воду, необхідну для виробництва їх культур. За допомогою нових технологій, виробництво стає ефективнішим, а аграрії можуть бачити збільшення прибутку при одночасному поліпшенні контролю за станом екосистем.

2

Для покращення знань і вмінь здобувачів освіти по використанню смарт- технологій машин 18 квітня 2024 року, на запрошення викладача циклової комісії Інженерних та аграрних дисциплін Мирослава ЯЦИКІВА до нас завітав регіональний менеджер компанії «LEMKEN-Україна» в західному регіоні Олександр ОЛЕКСЮК.

3

Під час зустрічі із студентством та викладачами наш гість подав змістовну інформацію по технічній характеристиці, будові та особливостях регулювання ґрунтообробної і посівної техніки фірми LEMKEN. Лекцію проведено у дуже цікавій, невимушеній і пізнавальній атмосфері. Присутні задавали багато запитань, на які отримали цікаві, практичні і зрозумілі відповіді щодо підготовки ґрунту. За активність окремі студенти отримали пам’ятні призи від фірми LEMKEN.

4

Пан Олександр продемонстрував можливості прикладних програм, якими користуються механізатори господарств і які можуть бути застосовані у навчальному процесі.

Мирослав ЯЦИКІВ,
викладач циклової комісії
Інженерних та аграрних дисциплін
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook