Посилюємо роботу з залучення відомих практиків до ведення дисциплін ОПП 126 «Інформаційні системи та технології»

19 квітня 2024 року

На кафедрі інформаційних систем і технологій постійно проводиться робота з забезпечення занять від практиків в ІТ галузі. Зокрема, лише за останній час для проведення занять зі студентами запрошувалися представники компанії SoftServe, EdPro, Sales`Up; постійно проводяться виїзні екскурсійні заняття до Дата-Парку «Бі Мобаіл» та компанії SoftServe.

Практика проведення таких занять показала велику зацікавленість студентів та сприяла безпосередньому знайомству з сьогоднішніми реаліями сучасного бізнесу і отриманню відповідних практичних навичок. Разом з розширенням списку залучення провідних компаній для проведення окремих занять виклики сьогодення потребують системного підходу до інтеграції практиків в освітянський процес кафедри.

З цією метою для проведення повноцінного курсу «Управління проєктами інформаційних систем» для студентів ОПП 126 «Інформаційні системи та технології» було запрошено Бузмакова Володимира Івановича, виконавчого директора ВГО "Співтовариство ІТ-директорів України" та члена проєктної групи відповідної ОПП (за згодою).

 

Проведений ним курс "Управління ІТ проєктами" для спеціальності 122 "Комп'ютерні науки" отримав схвальні відгуки студентів і показав, що такий підхід дуже ефективний для удосконалення практичної направленості при викладанні дисциплін. А тому на новий навчальний рік Володимир Іванович забезпечуватиме викладання дисципліни «Управління проєктами інформаційних систем» і для студентів ОПП 126 «Інформаційні системи та технології». Також проєктною групою було заплановано залучення спеціаліста-практика для забезпечення викладання ще однієї дисципліни даної ОПП.

 

Михайло Швиденко,
завідувач кафедри інформаційних систем і технологій

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook