День відкритих дверей в НУБіП України: кафедра філософії та міжнародної комунікації зустрічає абітурієнтів

19 квітня 2024, 13:06

 18 квітня 2024 року НУБІП України радо відкрив двері для абітурієнтів, запрошуючи їх на захід, що став важливим кроком у їхньому шляху до вибору вишу та майбутньої професійної кар'єри.

  Учні Гімназії №48 міста Києва долучились до Дня відкритих дверей університету, відчувши себе частиною великої академічної спільноти. В холі наших гостей радо зустрічала декан гуманітарно-педагогічного факультету Інна Савицька, яка  розповідала про всі спеціальності факультету та особливості цьогорічного вступу,  а також викладачі кафедри філософії та міжнародної комунікації.

 Подальше знайомство з університетом продовжилось у Гербовій залі 3-го корпусу, де абітурієнтів зустріла виставка: всі факультети та ННІ представили на ній найцікавіше і те, що найкраще розкриває суть фаху, за яким вони ведуть підготовку. 

 Потому в актовій залі ректор Станіслав Ніколаєнко розповів про 126-річну історію вишу, сьогодення і перспективи розвитку, провідні місця в міжнародних і національних рейтингах, численних випускників

 Після офіційної частини учні завітали на кафедру філософії та міжнародної комунікації. Зокрема, доцент кафедри  Ірина Матвієнко з великим ентузіазмом розповіла абітурієнтам про захопливу можливість навчання за програмою подвійних дипломів у місті Слупську, Польща.  Її цікава та піднесена презентація відкрила перед абітурієнтами шлях до міжнародної освіти та нових можливостей, а також знайомства з освітнім процесом. 

 Асистент кафедри Вікторія Шеховцова-Бурянова ознайомила абітурієнтів зі спеціальністю «Міжнародні відносини та суспільні комунікації та регіональні студії», розповівши про особливості та переваги цієї спеціальності, відкривши перед ними широкі можливості та перспективи. Потім провела екскурсію навчальним корпусом №3. Майбутні абітуруєнти отримали унікальну можливість побачити зсередини різноманітні аудиторії та поспілкуватись зі студентами спеціальності «Міжнародні відносини та суспільні комунікації та регіональні студії». Ця взаємодія дозволила їм отримати живе враження про студентське життя та зрозуміти, як саме виглядає навчання на цій цікавій спеціальності. Шляхом спілкування зі студентами, майбутні абітурієнти отримали корисні поради та враження від навчального процесу.


  Також, учні Гімназії №48 міста Києва відвідали лекцію проректора з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергія Кваші. Учні не лише вислухали цікаву лекцію, але й отримали можливість поставити питання та отримати відповіді від досвідченого фахівця.


 Після такого насиченого дня учні долучились до шоколадотерапії, яку провела професор кафедри соціальної роботи та реабілітації, доктор педагогічних наук Інна Осадченко. Солодкі враження допомогли розслабитися та зарядитися позитивним настроєм на весь день.

 
 День відкритих дверей став можливістю для учнів Гімназії №48 краще ознайомитися з потенційною спеціальністю. Цей день став важливим етапом у житті абітурієнтів, де вони змогли краще ознайомитися з можливостями, які пропонує Національний університет біоресурсів і природокористування України, та визначити свої подальші кроки у виборі вищого навчального закладу.

 

Вікторія Шеховцова-Бурянова,
асистент кафедри філософії та міжнародної комунікації

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook