Науковий та творчий потенціал студентів членів гуртка «Маркетинг»

20 квітня 2024 року

     4 квітня 2024 року кафедра маркетингу та міжнародної торгівлі успішно провела 73-ю Всеукраїнську науково-практичну студентську конференцію під назвою “Маркетинг очима молоді: проблеми та перспективи”. Захід зібрав студентів з різних куточків України для обговорення актуальних питань у галузі маркетингу. Захід проходив в дистанційному форматі, з метою обговорення та пошуку рішень актуальних проблем, пов’язаних з інноваційними підходами до маркетингових стратегій сільськогосподарських підприємств, викликами цифрової трансформації у маркетингу, а також вивченням сучасних трендів у споживчому ринку.
     Необхідно відмітити активну роботу членів гуртка, які взяли участь у роботі конференції і виступили з науковими доповідями на пленарному та секційному засіданнях конференції. Зокрема звернула на себе увагу доповідь студентки 4-го курсу спеціальності 075 Маркетинг Тоюнди Анни «Маркетинг в електроенергетиці України: проблеми та перспективи», що викликала жваве обговорення на засіданні. Інші члени наукового гуртка Самченко Адріана, Остапенко Марина, Черенкова Вікторія, Кімпан Діана виступили із своїми матеріалами на секційному засіданні.

     18 квітня 2024 року кафедра маркетингу та міжнародної торгівлі на високому рівні провела IV Міжнародну науково-практичну конференцію «Маркетинг та логістика в агробізнесі». Члени гуртка взяли участь у роботі конференції.

     Необхідно відзначити важливість подібних заходів для обміну досвідом та спільного пошуку рішень на перехресті сучасних викликів, що є важливим для наших студентів. Такі події стають не лише майданчиком для презентації наукових досліджень, а й сприяють збагаченню інтелектуального середовища та підтримці розвитку маркетингу в країні.

 

Вітаємо молодь із почином та можливостями репрезентувати свої наукові дослідження на подібних освітянських і наукових заходах.

Віолета ГЕРАЙМОВИЧ

керівник наукового гуртка «Маркетинг»
к.е.н., доцент
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook