Економічний факультет гостинно відкрив двері для майбутніх абітурієнтів, випускників коледжів і технікумів

20 квітня 2024 року
     18 квітня 2024 року на економічному факультеті Національного університету біоресурсів і природокористування України відбувся День відкритих дверей для випускників коледжів і технікумів.

      Дзвінкими голосами майбутніх фахових молодших бакалаврів наповнилися аудиторії економічного факультету. До заходу долучилися 152 майбутніх абітурієнти в очному форматі та 147 осіб в дистанційному форматі з освітніх закладів України: Березоворудський фаховий аграрний коледж ПДАУ, Бобровицький фаховий коледж, ВП НУБіП України "Бережанський агротехнічний коледж", Борзнянський аграрний фаховий коледж, ВП НУБіП України «Рівненьський аграрний коледж», ВПС НУБіП України «Заліщицький фаховий коледж ім. Є. Храпливого НУБіП України», ВПС НУБіП України «Ірпінський фаховий коледж», ВСП НУБіП України «Київський фаховий коледж комп'ютерних технологій і економіки» НАУ, ВСП НУБіП України «Боярський фаховий коледж» НУБіП України», ВСП НУБіП України «Мукачівський фаховий коледж», ДНЗ НУБіП України «Жашківський аграрно-технологічний професійний ліцей», Київський транспортно-економічний фаховий коледж НТУ, Київський фаховий коледж архітектури, будівництва та управління, Київський фаховий коледж прикладних наук, Немішаївський фаховий коледж, Сосницький обліково-економічний фаховий коледж, Таращанський академічний ліцей «Успіх», Черкаський політехнічний фаховий коледж.
 
 
     Традиційно знайомство з університетом розпочалося з 3-го корпусу, де майбутні абітурієнти оглянули презентації факультетів та навчально-наукових інститутів у Гербовій залі.

    Знайомство з економічним факультетом традиційно розпочалося з презентації декана факультету, доктора економічних наук, професора Анатолія Діброви. Декан розповів про історію факультету, його славетними випускниками, детально зупинився на інформації щодо спеціальностей та освітніх програм, а також про організаційну структуру факультету та познайомив майбутніх абітурієнтів з завідувачами кафедр.
 
    Анатолій Дмитрович наголосив, що навчаючись на економічному факультеті студент отримують ґрунтовну професійну підготовку та широкі можливості для реалізації творчих і наукових талантів.
 
   Далі зустріч продовжила заступник голови студентського сенату Дарина Кравець, яка розповіла яким чином відбувається навчання на факультеті, заходи, особливості навчання та проживання в гуртожитку.
 
      Підсумковим етапом заходу була сесія питань/відповідей. Майбутніх абітурієнтів цікавили вартість навчання на спеціальностях факультету, який бал ЗНО має бути для вступу на навчання за дерзамовленням, чи можна одночасно навчатися за двома спеціальностями, особливості навчання за системою подвійних дипломів. Окрім того були і запитання стосовно основних відмінностей освітніх програм в межах однієї спеціальності. Також майбутніх вступників цікавила можливість безпосереднього отримання інформації про факультет від студентів через соціальні мережі і канали зв’язку, посилання на які надала заступник голови студентської організації.
 
    Загалом проведений захід викликав зацікавленість у молоді і вселяє надію, що присутні випускники загальноосвітніх навчальних закладів поповнять ряди студентства нашого економічного факультету.

Леся Воляк, Віталій Нагорний,
заступники декана економічного факультету

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook