Профорієнтаційна зустріч - можливість для старту кар'єри керівника

20 квітня 2024 року

На знакову подію чекали як майбутні абітурінти, так і викладачі гуманітарно-педагогічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України.  Готувалися всі ретельно. І нарешті, 18 квітня у безпечному режимі, завдяки нашим звитяжним, непереможним Героям України, викладачі зустрічали майбутніх абітурієнтів. Зареєстровані учасники мали змогу дізнатися про умови вступу, отримали інформацію про переваги та особливості навчання в НУБіПі України.

Пощастило викладачам і студентам відокремленого структурного підрозділу «Ірпінський фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України», які мали можливість не тільки поспілкуватися з фахівцями, активними студентами гуманітарно-педагогічного факультету, а також отримали відповіді на актуальні питання, відвідавши кафедру управління та освітніх технологій.

Викладачі кафедри: завідувач, професор Сергій Кубіцький, професори Наталія Гречаник, Ірина Шумілова, доцент Василь Базелюк радо зустрічали довгоочікуваних гостей, представили можливості та переваги навчання на спеціальності 073 «Менеджмент», ознайомили з особливостями навчання за освітньо-науковою та освітньо-професійною програмами «Управління закладом освіти»;  висвітлили досягнення і багаторічний досвід підготовки управлінців та перспективи набуття кваліфікації:  Магістр менеджменту. Керівник закладу, установи та організації (у сфері освіти та виробничого навчання); відповіли на запитання майбутніх потенційних абітурієнтів; запропонували переглянути відеоролики про майбутню діяльність на керівних посадах.

Зустріч відбулась у приємній камерній атмосфері. Такі події посилюють взаємне – прагнення і бажання працювати над власним розвитком, а зокрема викладачів над розвитком освітнього процесу в цілому з метою якісної підготовки майбутніх управлінців.  

Бажаємо кожному обрати і поступити на омріяну спеціальність! Висловлюємо щиру подяку всім присутнім за інтерес до нашого заходу! Низький уклін нашим Воїнам, Збройним Силам України за оборону Держави!

Ірина Шумілова,
професор кафедри управління та освітніх технологій

 
 
 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook