Засідання кафедри економіки

17 квітня 2024 року
17.04.2024 року відбулося засідання кафедри економіки під головуванням завідуючої кафедри д.е.н., професора Байдали Вікторії Володимирівни.
Основним питанням засідання  було – оголошення  конкурсу на заміщення посад доцентів кафедри економіки НУБіП  України. На  посади доцентів кафедри рекомендуються к.е.н.: Гуцул Тетяна Анатоліївна, Нагорний Віталій Володимирович, Степасюк Людмила Михайлівна, Рубан Ольга Олександрівна. 
 
 
Нагорний Віталій  Володимирович, кандидат економічних наук, доцент, працює на кафедрі економіки з 1 2015 р. Стаж педагогічної роботи – 8,5 роки. Загальний стаж роботи в університеті 17 років. Особистий коефіцієнт рейтингу становить 2,06. Основні навчальні курси: «Лідерство та управління кар’єрою», «Соціальна відповідальність бізнесу», «Корпоративна соціальна відповідальність». Має публікації, у тому числі у фахових виданнях та у періодичному видань наукометричних баз Web of Science, Scopus. H-індекс за даними Scopus – 2,  Web of Science - 6,  у Google Scholar -  7. Віталій Володимирович постійно підвищує свою науково-педагогічну кваліфікацію. Отримав у 2020 році сертифікат відповідно до Загальноєвропейської рекомендації з мовної освіти на рівні В2, який підтверджує достатньо високий рівень володіння іноземною мовою. 
 
 
 
Степасюк Людмила Михайлівна. працює у Національного університету біоресурсів і природокористування України з жовтня 1993 року. Загальний педагогічний стаж роботи у ЗВО складає 21 рік.
Основні навчальні курси, які веде Степасюк Л.М.: «Економіка підприємства», «Розміщення продуктивних сил» (для студентів ОС «Бакалавр» спеціальності «051 Економіка») та «Економіка підприємства» (для студентів ОС «Бакалавр» спеціальності «075 Маркетинг»). Лекції і практичні заняття проводить на високому методичному рівні, користується авторитетом та повагою серед студентів.
Доцент Степасюк Л.М.є керівником наукового студентського гуртка «Економіст», куратором академічної групи, керує науковою роботою аспіранта за спеціальністю 051 Економіка, здійснює науково-дослідну роботу. З 21.03.2023 р. – до цього часу – старший науковий співробітник (за сумісництвом) НДР з бюджетним фінансуванням за темою: «Прогнозування розвитку ринку зернових нішевих культур в умовах викликів і загроз продовольчій безпеці України (з використанням економетричної моделі часткової рівноваги AGMEMOD)».
Протягом 2021-2024 рр.  опубліковано 46 наукових і науково-методичних праць, в т.ч. 5 статей у наукових фахових виданнях, які індексуються у науковометричній базі Scopus (h-індекс 2), та 2 статті - Web of Science (h-індекс 1),  є співавтором п’яти посібників за даний період. Рейтинговий коефіцієнт науково-педагогічної діяльності доц. Степасюк Л.М. за 2023 р. становить 2,02.
 
 
Гуцул Тетяна Анатоліївна. працює у Національного університету біоресурсів і природокористування України з 2001 року. Загальний педагогічний стаж роботи у ВНЗ складає 22 роки.
Основні навчальні курси, які веде Гуцул Т.А.: «Економіка і підприємництво» (студентам ОС „Бакалавр” спеціальності 201 «Агрономія»),  «Економіка, підприємництво та менеджмент в плодоовочівництві» (студентам ОС „Бакалавр” спеціальності 203 «Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство»), «Економіка і підприємництво, менеджмент» (студентам ОС „Бакалавр” спеціальності 202 «Захист і карантин рослин») та «Економіка та організація біотехнологічних виробництв» (студентам ОС „Бакалавр”  спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія»). Є гарантом освітньо-професійної програми «Економіка підприємства» другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 051 «Економіка»  галузі знань 05 «Соціальні та поведінкові науки».
Протягом 2021-2024 рр. доц. Гуцул Т. А. опублікувала 25 наукових і науково-методичних робіт, в т.ч. 2 навчальних посібників, є співавтором колективної монографії. Рейтинговий коефіцієнт науково-педагогічної діяльності доц. Гуцул Т. А. за 2023 р. становить2,04.
 

 

Рубан Ольга Олександрівна. працює у Національного університету біоресурсів і природокористування України з вересня 2020 року. Загальний стаж роботи 13 років, з них науково-педагогічної роботи – 3,5 роки. В 2017 р. захистила дисертацію за спеціальністю «Економіка та управління національним господарством» та здобула науковий ступінь кандидата економічних наук.
Основні навчальні курси, які веде Рубан О.О.: «Лідерство та управління кар’єрою», «Соціальна відповідальність бізнесу», «Корпоративна соціальна відповідальність», «Економіка сталого розвитку». Лекції і практичні заняття проводить на високому методичному рівні, користується авторитетом та повагою серед студентів. Має 31 наукову працю, стаття у науковому виданні, індексованому у  наукометричній базі Scopus, 2 статті у науковому виданні, індексованому у  наукометричній базі WOS, 10 статей у наукових фахових виданнях та 17 тез наукових доповідей. H-індекс за даними Scopus – 1,  Web of Science - 3, Google Scholar -  4.
За результатами рейтингової системи оцінки педагогічної, науково-впроваджувальної, навчально-методичної та культурно-виховної роботи професорсько-викладацького складу НУБіП України особистий рейтинг: у 2021 р. – 2,03; 2022 - 2,0; 2023 р. – 2,04.
З 1 червня 2023 р. виконує функціональні обов’язки відповідальної за впровадження інформаційно-комунікаційних технологій у навчальний процес від економічного факультету.
У 2023 р. отримала Сертифікат польської мови В2.
 
 
Позитивно оцінюючи навчальну, наукову, науково-методичну та культурно-виховну роботу кандидатів на посади доцентів кафедри  економіки,  враховуючи високий рівень їх  професійної кваліфікації та педагогічної майстерності, позитивні особисті якості, кафедра одноголосно ухвалила рішення рекомендувати Нагорного Віталія Володимировича, Гуцул Тетяну Анатоліївну, Степасюк Людмилу Михайлівну, Рубан Ольгу Олександрівну на посади доцентів кафедри економіки Національного університету біоресурсів і природокористування України терміном на 3 роки.
 
Лариса Коваленко, секретар кафедри
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook