Активна зустріч студентів 3 курсу з представником Альфа-Гео: нові знання та практичний досвід

1 квітня 2024, 11:29
Київ

           1 квітня, в перший день очного навчання 3 курсу факультету землевпорядкування, студенти занурилися у захоплюючий світ геодезії, взявши участь у зустрічі з директором компанії Альфа-Гео, нашим студентом, здобувачем третього освітнього ступеня Олексієм Куценком за проханням викладача доцента кафедри управління земельними ресурсами, к.е.н Євгена Бутенка. Ця подія стала не просто лекцією, а справжньою експедицією в дивовижний світ геопросторових даних, хмари точок та прогресивних технологій де теорія поєдналася з практикою.

Під час зустрічі студенти не лише поглибили свої знання з геодезії, але й отримали практичний досвід роботи з сучасним обладнанням. Олексій Куценко продемонстрував їм роботу з Geoplus та L2, інноваційним приладом для зйомки точок.

 

               Варто акцентувати увагу, що за допомогою спеціалізованого інженерного обладнення, а саме Geoplus, який може відсканувати від 150 до 400 точок за секунду, студенти змогли  побачити кабінет та їх самих в телефоні на програмі, що з’єднана з пристроєм.

       Після завершення теоретичної частини студенти з нетерпінням очікували на практичний досвід. Під пильним наглядом пана Олексія та викладача

Євгена Володимировича їм було надано можливість самостійно попрацювати з сучасним приладом для зйомки точок.

 

            "Це було неймовірно цікаво! Ми не лише отримали нові знання, але й змогли на практиці застосувати їх, використовуючи сучасний прилад."- стверджує староста 2 академічної групи Ольга Тертишна.
            Після завершення практичного заняття та обговорення перспективи в опрацюванні хмари точок студенти спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» факультету землевпорядкування НУБіП України домовились про повторну зустріч під час літньої практики для отримання поглиблених практичних навичок.
            Колектив кафедри управління земельними ресурсами, студенти факультету землевпорядкування щиро вдячні директору «Геофікс» Олексію Куценку за вагомий внесок у підвищення якості підготовки землевпорядників у НУБіП України.
 

 

Підготувала студентка 3 курсу Чижевська Марина та лаборант кафедри управління земельними ресурсами Бутенко Олена

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook