Подяка гуртківцям кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту – волонтерам та захисникам України!

20 квітня 2024 року

20 квітня світ відзначає важливу подію – День вдячності волонтерам, метою якого є привернення уваги суспільства до волонтерської діяльності, подяка волонтерам за їх відважність, доброту, безкорисливість та щиру допомогу армії, людям, дітям, тваринам, які опинились в скрутному становищі.

В Україні під час війни волонтерський рух продемонстрував усьому світові свою потужну силу, що здатна об’єднувати, організовуватись, допомагати та вирішувати надскладні завдання та протистояти викликам найважчих часів нашої держави. Волонтерських дух охопив значну частину населення – від дітей, школярів, студентів до пенсіонерів.

В цей день ми хочемо розповісти про деяких наших студентів – членів гуртка «Менеджмент і сьогодення», які займаються волонтерською діяльністю та захищають усіх нас.

Так, студент 4 курсу 4 групи спеціальності «Менеджмент» Ільницький Максим прочинаючи із 2022 року і до нині долучається до допомоги нашим військовим, доставляючи їм необхідні речі та спорядженні. Горєлков В’ячеслав та Красноштан Анна – студенти цієї ж 4 групи по вихідних відвідують притулок собак, які залишилися без господарів через повномасштабного вторгнення, де годують, доглядають і вигулюють самотніх тварин.

 

 

Активно волонтерством і допомогою військовим займаються магістри ОП «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами». Так, Мальований Борис є активним учасником волонтерського руху, допомагає різним підрозділам захисників із придбанням спорядження та військового забезпечення, за що має цілий ряд подяк. Колесник Олександр разом із колегами займається виготовленням маскувальних сіток та доставкою їх, генераторів і медикаментів військовим.

   

  

Є серед наших студентів і захисники, які перебувають на передовій та мужньо боронять Україну. Це студенти 4 курсу 4 групи Гладкий Володимир та Рудницький Андрій. Володимир, виконуючи бойові завдання, отримав Відзнаку командувача сухопутних військ ЗСУ «За особисту хоробрість», а студенти кафедри активно долучаються до його зборів і донатять на потреби підрозділу, в якому несе службу Володимир.

Дякуємо нашим студентам, які доєдналися до волонтерського руху, за їх щире серце, людяність, патріотизм і добрі справи! Дякуємо і низько вклоняємося студентам – захисникам України!!! Завдяки такій відданій молоді ми вистояли і кожного дня наближаємось до нашої спільної Перемоги!

Тетяна ЛОБУНЕЦЬ,
керівник наукового гуртка «Менеджмент і сьогодення»

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook