Що таке бути гуртківцем (враження Членів гуртка «Добавки, Мікроелементи, пробіотики»)

22 березня 2024 року
Кафедра аналітичної і біонеорганічної хімії та якості води

Приєднався я до гуртка десь 6 місяців тому. Спочатку думав якийсь шаблонний гурток, але мені стало цікаво …

От я сиджу на гуртку всі по сходились щось не зрозуміле мене питають, купа людей, але в деяких з них я помітив вогонь в очах та що їм ця справа дійсно по справжньому подобається. І от це мене дуже зацікавило. Ну і звичайно багато було другокурсників, які вживали такі слова, які я навіть не чув. Коли попадаєш в таке середовище одразу розумієш, що дуже багато інформації ще треба засвоїти та ти навіть ще не на старті.

 

За цей час вже вдруге зʼїздив на екологічно безпечне господарство у Куманівці, в порівнянні з київським менталітетом люди там простіші, дружніші, але зараз не про це. Так от відчуваю по собі, що найбільший буст мені дала практика в Куманівцях. Дуже сподобався агроном Сергій Олександрович, як експерт у своїй справі який був готовий відповісти на будь-які запитання, це дуже цінно. Він не просто агроном, а ще й дослідник тому розказав декілька цікавих речей) Директор господарства Сан Санич теж дуже прикольний та серйозний дядько. Згадуючи, що було на заняттях, найбільше пригадую практичні досліди на кафедрі аналітичної та біонеорганічної хімії та якості води, та онлайн уроки коли запрошували експертів, які дійсно займаються цією справою не тільки в теорії!

 Вцілому я радий, що приєднався до гуртка і стипендіальної програми, так багато людей відсіялися, але я думаю це природній відбір і так має бути. В порівнянні з університетом по знанням відчуваю що десь 60/40, 40 з яких дав мені гурток, хоча й часу я використовував на нього в десятки разів менше. Дійшов до висновку в любій справі важлива не кількість, а якість.

Я думаю цей гурток підходить для людей, які чітко знають, що хочуть займатися Агрономією та в них горять очі від цієї справи.

Петренко Данило, студент 1 курсу 10 групи Агробіологічного факультету

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook