ЯРМАРОК ВАКАНСІЙ: ОБ’ЄДНУЄМО МОЖЛИВОСТІ НА ШЛЯХУ ДО ЗРОСТАННЯ!

22 квітня 2024 року
      19 квітня 2024 року на економічному факультеті НУБіП Україні відбувся Ярмарок вакансій. Студенти та слухачки курсу "Бухгалтерський облік: від теорії до практики" в черговий раз отримали можливість почути з перших вуст інформацію щодо вакансій,  відкритих програм з працевлаштування та ознайомитися з діяльністю компаній, підприємств та організацій, і, звичайно, знайти роботу.
       Про необхідність активної співпраці з бізнесом наголосив декан економічного факультету Анатолій ДІБРОВА, відкриваючи ярмарок. Особливу подяку було висловлено підприємствам за те, що вони діляться досвідом, допомагають вирішувати нагальні потреби. Відмітивши також, що крім співпраці з роботодавцями проводиться навчання в межах започаткованих соціальних проектів, зокрема з ГО «Елеос-Україна» (яка є ініціатором соціального проєктунавчання слухачок курсу «Бухгалтерський облік: від теорії до практики» для жінок, які перемістилися на Київщину з тимчасово окупованих і прифронтових територій за фінансової підтримки міжнародної благодійної організації International Orthodox Christian Charities (США).
Директорка з регіонального розвитку та програмного менеджменту ГО «Елеос-Україна» Олена ТАНАСІЙЧУК зазначила, що такі заходи є відмінною платформою для старту професійної діяльності. І має переконання, що не лише студенти, а й слухачки курсу "Бухгалтерський облік: від теорії до практикиотримають важливу інформацію, яка стане в нагоді при їх працевлаштуванні.
 
 
 
Учасники ярмарку вакансій були зацікавлені в випускниках кафедри обліку та оподаткування. Результатами підготовки студентів задоволені представники Аудиторської компанії KPMG, Товариства з обмеженою відповідальністю «Емерджекс Аутсорсінг» (Компанія EBS), ТОВ «АФ «АКТИВ-АУДИТ», ТОВ «ЛІДЕКС МАШИНЕРІ» та інші.
 
 
На даному заході тривало активне обговорення перспектив майбутнього працевлаштування за фахом та кар’єрного зростання. Талановита молодь має залишатися в Україні, отримувати гідну заробітну плату та залишитися в Україні.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Дякуємо усім роботодавцям, які долучилися до організації та проведення Ярмарку вакансій на економічному факультеті. Цей корисний захід створює можливості для випускників та студентів саме за результатами безпосереднього спілкування з роботодавцями, остаточно сформувати своє уявлення про професійні можливості, необхідні для роботи та потреби ринку праці.
 
Володимир ЛИТВИНЕНКО
в.о. завідувача кафедри обліку та оподаткування
Катерина ШЕВЧУК,

доцентка кафедри обліку та оподаткування 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook