Національний Quiz в місті Бровари набирає обертів у новому сезоні Північної Ліги

22 квітня 2024, 9:49

   9-та рейтингова гра Північної Ліги Національного Quiz’у в місті Бровари пройшла за участі команди NoLimits учасниками якої є представники кафедри терапії і клінічної діагностики НУБіП України.

   В першому національному раунді команду дещо збентежили запитання стосовно вибору та виборам, ноу-хау і садку вишневого коло хати. Музичні завдання були присвячені мелодіям із всесвітньовідомих фільмів. У раунді № 3 підказки потрібно було за трьома фактами вгадати Жюля Верна, лампу та кота в чоботях. Четвертий раунд мав спортивну тематику. У конкурсі «Не один в полі воїн» необхідно було відгадати відомі компанії і торгові марки за рекламними слоганами. У наступному раунді потрібно було відгадати усіх членів відомих четвірок. У останньому раунді, що вирішив остаточний розподіл на п’єдесталі команді NoLimits вдалося набрати 9 балів із 14 можливих.
   Гра пройшла в жорсткій боротьбі, і ніхто не знав переможця до останньої хвилини. Після оголошення  призерів, присутні гравці почули від ведучого, що команда NoLimits виборола третє місце. Бажаємо учасникам вікторини нових звершень та більше перемог!
   P.S. Більше фото за посиланням https://www.facebook.com/photo?fbid=738745271801518&set=pcb.738756611800384 
ШАРАНДАК Павло, професор кафедри терапії і клінічної діагностики
ДРОБОТ Марина, асистент кафедри терапії і клінічної діагностики
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook