УЧАСТЬ ГУРТКІВЦІВ НАУКОВОГО ГУРТКА "ВНУТРІШНІ ХВОРОБИ ТВАРИН" В ПЕРШОМУ ТУРІ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ СТУДЕНТСЬКИХ НАУКОВИХ РОБІТ

22 квітня 2024 року

   10 квітня 2024 року під керівництвом директора Науково-дослідного інституту здоров’я тварин Голопури Сергія Івановича відбувся перший тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт на факультеті ветеринарної медицини Національного університету біоресурсів і природокористування України в очному форматі.

   Конкурс відбувся згідно з розпорядженням №2 від 27 лютого 2024 року про проведення першого туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт у 2023-2024 навчальному році. На виконання наказу ректора НУБіП України №144 від 23.02.2024 року «Про проведення першого туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2023-2024 навчальному році» на підставі відповідного листа державної наукової установи «Інституту модернізації змісту освіти» від 06.11.2023 року №21/08-1942 «Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2023-2024 навчальному році»  та з метою розвитку студентської наукової діяльності в структурних підрозділах університету.
   Від кожного студентського наукового гуртка факультету ветеринарної медицини було подано наукові роботи для участі в першому турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт.
   Роботи оформлялись згідно з положенням №3 «Положення про Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт» Міністерство освіти і науки України. 
Електронні варіанти конкурсних наукових робіт надсилались заступнику директора Науково-дослідного інституту здоров’я тварин (НДІ) з питань студентської наукової роботи, кандидату ветеринарних наук, доценту Бокотьку Роману Романовичу, для подальшого розгляду наукових робіт студентських гуртків комісією факультету ветеринарної медицини Національного університету біоресурсів і природокористування України.
   Для відбору кращих робіт Всеукраїнського конкурсу наукових робіт була створена комісія у складі:
головаГолопура С. І., доктор ветеринарних наук, професор, директор НДІ здоров’я тварин;
   члени комісії: 
- Деркач С. С., кандидат ветеринарних наук, доцент, заступник декана факультету ветеринарної медицини;
- Іщенко В. Д., кандидат ветеринарних наук, доцент, завідувач кафедри фармакології, паразитології і тропічної ветеринарії;
- Жук Ю. В., кандидат ветеринарних наук, доцент, заступник декана факультету ветеринарної медицини;
- Карповський В. І., доктор ветеринарних наук, професор кафедри біохімії і фізіології імені М. Ф. Гулого;
- Секретар комісії – доцент, кандидат наук, заступник директора Науково-дослідного інституту здоров’я тварин з питань студентської наукової роботи (НДІ) Бокотько Р. Р.
 
   На всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт від гуртка «Внутрішні хвороби тварин» кафедри терапії і клінічної діагностики, під керівництвом Тетяни Анатоліївни Палюх виступили: Смалюга Катерина Геннадіївна з темою «Лікування циститу у котів», Недашківська Яна Сергіївна з темою «Діагностика та лікування гепатиту у собак» та Дубовий Дмитро Віталійович з темою «Атопічний дерматит у собак (діагностика і лікування)». В результатіві дбору Дубовий Дмитро Віталійович, зайняв третє місце.
 
  
   Даний захід подарував студентам-гуртківцям неоцінений досвід, практичні навички ораторства та здобутки нових наукових знань, завдяки членству в науковому гуртку «Внутрішні хвороби тварин» кафедри терапії і клінічної діагностики.
 
Керівник наукового гуртка 
«Внутрішні хвороби тварин»
Тетяна Палюх 
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook