Семінар "Кукурудзяний силос - реактивне паливо для молочних корів"

27 квітня 2015, 23:05

23 квітня 2015 відбувся семінар «Кукурудзяний силос – реактивне паливо для молочних корів».

У семінарі прийняли участь Перший проректор НУБіП України І.І. Ібатуллін, представники фірм «Майсадур семенс» (Франція), Джон Дір, ПАТ «РАЙЗ», АГ-БАГ-Україна, директори та провідні науковці НДІ рослинництва, ґрунтознавства, біотехнологій та сталого природокористування, НДІ технології та якості продукції тваринництва, НДІ техніки, енергетики та інформатизації, представники факультету ветеринарної медицини, факультету тваринництва та водних біоресурсів, директори та фахівці з рослинництва і тваринництва ВП НУБіП України.

У ході семінару були заслухані та обговорені доповіді начальника відділу інноваційної діяльності та трансферу технологій, професора В.М.Туринського, де було представлено досвід провідних українських компаній по вирощуванню кукурудзи на силос і заготівлі силосу та проаналізовано показники якості кормів для отримання максимальних надоїв молока.

З доповіді менеджера фірми «Майсадур семенс» Кантена Бодуена була отримана інформація про компанію, її діяльність в Україні, про силосні гібриди кукурудзи, які фірма пропонує українським виробникам, силосний інокулянт Silo-King, технологічне забезпечення процесу вирощування гібридів в Україні.

У презентації фірми «АГ-БАГ-Україна», що надає послуги із силосування кукурудзи, була висвітлена цікава інформація про технології закладання силосу у силосні ями, бурти та рукави. Були презентовані нові плівки, що пропонуються виробникам силосу, методики та техніка, що застосовується фірмою для силосування в господарствах. 

Представники фірм «Джон Дір» Дмитро Калашніков та ПАТ «РАЙЗ» Андрій Ковальчук у своїх доповідях розкрили можливості сучасних силосозбиральних комбайнів Джон Дір по збиранню силосу різної вологості та різного ступеня подрібнення. 

Спеціалісти відповіли на численні питання присутніх. В ході семінару була отримана цікава інформація для виробників, напрацьовані конкретні домовленості з супроводу виробництва високоякісного силосу.

 


Анрдій Ковальчук ПАТ РАЙЗ Україна
Директори та головні спеціалісті ВП НУБіП України
Захаренко МО завідувач кафедри гігієни та санітарії тварин ім АК Скороходька
Игор Бобик АГ БАГ Україна
Ібатуллін ІІ перший проректор Туринський ВМ начальник відділу інноваційної діяльності та трансферу технологій
Кантен Бодуен Майсадур семенс Франція
Кривенок МЯ завідувач кафедри годівлі та технології кормів ім ПД Пшеничного
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook