ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ ДЛЯ ВИПУСКНИКІВ КОЛЕДЖІВ ТА ТЕХНІКУМІВ НА КАФЕДРІ НАДІЙНОСТІ ТЕХНІКИ

19 квітня 2024 року

 «День відкритих дверей у Національному університеті біоресурсів і природокористування» відвідали майбутні вступники за спеціальністю 133 «Галузеве машинобудування» випускники коледжів та технікумів. На початку традиційного заходу гості зустрілись з ректором університету академіком Станіславом Ніколаєнком та відвідали виставку наукових досягнень вчених університету. 

В заході взяли участь студенти Київського професійного коледжу цивільного будівництва, за керівництва викладача Анатолія Попика та майстра виробничого навчання Юрія Шаповалова.

На факультеті конструювання та дизайну майбутні вступники зустрілись з деканом факультету Зіновієм Ружило.



Під час зустрічі декан Зіновій Ружило провів бесіду та познайомив майбутніх абітурієнтів зі спеціальностями та освітніми програмами навчання, умовами вступу на навчання на факультет конструювання та дизайну. Акцентував увагу на важливості вищої інженерної освіти особливо в період стрімкого розвитку робототехніки та інформаційних технологій і, взагалі, новітніх підходів до виготовлення продукції сільськогосподарського машинобудування. 

Після зустрічі з деканом випускники завітали на кафедру надійності техніки факультету конструювання та дизайну в очному форматі. Завідувач кафедри Андрій Новицький надав інформацію про навчально-наукові напрямки діяльності кафедри, вступні умови, освітні програми, наукові проєкти та багато іншого, що допоможе майбутньому вступнику віднайти себе у майбутньому.

Асистент Руслан Кульпін розповів про кампус університету та гуртожитки, умови проживання та умови поселення. Після того провів з учасникам заходу цікаві екскурсії по навчально-наукових лабораторіях кафедри надійності техніки: «Технологічних процесів відновлення деталей», «Діагностики вузлів та агрегатів», «Моніторингу технічного стану деталей», «Наплавлення деталей». Гості побачили обладнання та стенди, які використовуються в освітньому процесі для навчання студентів.

Майбутніх вступників зацікавила інформація про співпрацю з роботодавцями та майб Особливу зацікавленість в учасників зустрічі викликала сучасна лабораторія, яка організована за підтримки ТОВ «МАНН+ХУММЕЛЬ ФТ Україна».



Велику зацікавленість сьогоднішніх вступників викликав майстер-клас, які провів старший викладач кафедри Володимир Сиволапов (продемонстрував роботу декількох лабораторних верстатів з відновлення деталей двигунів внутрішнього згорання). 

Останнім етапом заходу була реєстрація в базі даних кожного учасника зустрічі для подальшого формування бази даних НУБіП України та супроводу майбутніх абітурієнтів під час вступної кампанії. Це надає учасникам можливість залишатися на зв'язку та готуватися до складання національного мультипредметного тесту, а також вибирати спеціальність та майбутню освітню програму, враховуючи конкурсний бал та кількість місць державного замовлення.

Співробітники кафедри надійності техніки факультету конструювання та дизайну щиро вдячні керівникам навчальних закладів, викладачам за співпрацю, а також усім, хто долучився до нашої ініціативи.

Гості були приємно вражені і пообіцяли вдало захистити випускні роботи у коледжах та подати документи на вступ до НУБіП України.




Руслан Кульпін, асистент,

Дмитро Великоіваненко, аспірант,

кафедра надійності техніки


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook