Навчання в університеті Hochschule Weihenstephan Triesdorf стало справжнім відкриттям, в якому я знайшла нові захоплюючі можливості та глибше зрозуміла суть агробізнесу

23 квітня 2024 року
Кафедра акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин

Навчання в університеті Hochschule Weihenstephan Triesdorf за спеціальністю агроменеджмент було захоплюючим та водночас виявилось викликом для мене. Адже, одночасно продовжуючи навчання на факультеті ветеринарної медицини НУБіП України, в Німеччині я зіткнулася зі значними труднощами у вивченні нової галузі – аграрного менеджменту, що ускладнювалося необхідністю робити це на мові країни перебування. Проте, моє прагнення досягти успіху переважило всі ці труднощі.

Три семестри мого студентського життя в університеті Hochschule Weihenstephan Triesdorf, що минули як одна мить, були наповнені різноманітністю та можливостями. Відвідуючи виставку агротехніки в м.Ганновері у першому семестрі, я відкрила для себе передові технології та інновації.

Особливо хочу відзначити участь в осінньому університетському святі "Інтернаціональ абент", де кожен студент представляв свою країну. Цей захід дозволив мені і моїм однокурсникам з різних країн відчути атмосферу міжнародного співтовариства. А можливість виступити у ролі ведучої свята допомогла мені значно розширити мої знання про освіту і культуру численних націй та народів, студенти яких навчаються разом зі мною, і назавжди залишиться у моєму серці.

У другому семестрі я вивчала цікаві та важливі для практичної діяльності предмети: бізнес менеджмент, продуктивна економіка та управління кооперативами. Але найбільше враження на мене справили соціальні дослідження, які допомогли розкрити широкий спектр невідомих для мене аспектів сучасного сільського господарства, які мають значний вплив на його ефективність. У третьому семестрі до нашого навчального плану були додані нові предмети, - такі, наприклад, як аграрний маркетинг та агрополітика, що дозволили нам глибше зрозуміти сучасні виклики у галузі агробізнесу. Крім того, важливим доповненням стали групові проекти, які дозволили нам співпрацювати з однокурсниками, обмінюючись ідеями та рішеннями, що розширило наші знання та навички в області агроменеджменту. Підсумовуючи перебування у Німеччині, хочу сказати, що це було не просто навчання, а справжнє відкриття, в якому я знайшла нові захоплюючі можливості та глибше зрозуміла суть агробізнесу.

     Студентка 1 групи 5 курсу Єлизавета Травецька, наставник групи доц. В.Лакатош 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook