Засідання кафедри

15 квітня 2024, 16:20
мтф

Наша робота продовжується, ми маємо безліч планів щодо різних напрямків своєї діяльності та поступово реалізовуємо їх.
На черговому засіданні кафедри обговорювалося багато питань. Одне з найважливіших – це підготовка до проведення VІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Автомобільний транспорт та інфраструктура». Завідувачка кафедрою Савченко Л.А. представила план проведення заходів, було визначено, що пленарне засідання відбудеться 18 квітня, робота по секціям – 19 квітня. Професор Загурський О.М. доповів про стан наповнення збірника тез.


Обговорювалися питання про підготовку студентів до наступної сесії та до захисту випускних робіт. Особливу увагу було приділено написанню бакалаврських кваліфікаційних робіт. Кожен викладач доповідав про успіхи або проблеми по даному напрямку. Як результат було визначено, що всі студенти працюють над виконанням відповідних розділів і всі роботи будуть вчасно подані на перевірку на плагіат.
Чимало уваги було приділено питанням підготовки студентів до участі в єдиному державний кваліфікаційному іспиті (ЄДКІ) за спеціальністю 275.03 «Транспортні технології (за видами)». Треба зазначити, що наші студенти показали достатньо високий рівень знань під час апробаційного проведення ЄДКІ. Ми плануємо утримати ці показники на наступному етапі, тому був узгоджений розклад допоміжних занять по основним дисциплінам для відповідей на складні питання, повторення тем, де виникають проблеми щодо їх розуміння.
Савченко Л.А. проінформувала про проведення фестивалю науки з метою залучення молоді до наукової роботи. Традиційно студенти напрямку Транспортні технології приймають участь в конкурсі наукових робіт. Крім того, завідувачка попередила про перевірку інформації щодо діяльності студентських наукових гуртків, представленої на вебсторінках, оскільки вони будуть оцінюватися відповідно до «Положення про проведення Фестивалю студентської науки в НУБіП України».


Савченко Л.А. сповістила про завершення міжнародного конкурсу RASC-AL студентських розробок спільно з представниками ORAL ROBERTS UNIVERSITY. Наші студенти отримали великий досвід вирішення наукових задач, використовуючи різноманітні методи дослідження, отримали можливість розширити свої горизонти, розвивати міжнародні дружні зв'язки.
Завідувачка кафедрою анонсувала конкурс на заміщення посад професора та доцента кафедри транспортних технологій та засобів у АПК НУБіП України, та про подані кандидатури Загурського О.М. та Семендяя М.М. на заміщення зазначених вакантних посад.
Савченко Л.А. повідомила, що продовжується підготовка до наступного навчального року і наголосила на необхідності перевірки та оновлення робочих програм по всіх дисциплінах.
Наша робота наповнена різними питаннями і планами, та ми весь час розуміємо, що все це можливо завдяки діям наших бійців, які захищають наше сьогодення і наше майбутнє.

Вікторія Опалко
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook