На базі «Wild Animals Rescue Center» пройшли практичні заняття для студентів факультету ветеринарної медицини

22 квітня 2024, 17:47
ФВМ НУБіП України

   Викладачі ветеринарного факультету НУБіП України, доцент кафедри хірургії і патофізіології ім. акад. І.О. Поваженка Куліда М.А. та доцент кафедри терапії і клінічної діагностики Палюх Т.А., провели практичні заняття з дисципліни «Ветеринарні превентивні технології незаразних хвороб екзотичних і хутрових звірів» для студентів 6 курсу на базі «Wild Animals Rescue Center».

   Центр порятунку диких тварин знаходиться на базі кінно-спортивного клубу «Магнат», с. Чубинське, вул. Липнева,1. Опікується Центром Наталія Попова, яка поділилася зі студентами своїм досвідом роботи з дикими і екзотичними тваринами, що постраждали від війни та жорстокості. Участь в лікуванні та реабілітації травмованих тварин приймають висококваліфіковані фахівці ветеринарної медицини.

   Один з провідних фахівців, Інна Борисівна Васильковська, поділилася своїм досвідом роботи з дикими тваринами та розповіла про специфіку проведення обстеження та лікування хворих диких і екзотичних тварин, акцентувавши увагу на особливостях наркозу та відповіла на запитання студентів, задовільнивши їх цікавість.

   Студенти на даному практичному занятті дізналися багато цікавої та корисної інформації про лікування та реабілітацію диких і екзотичних тварин, здобули нові знання, які стануть їм у нагоді.
   Дуже вдячні Наталії Поповій за допомогу в організації проведення заняття.

Доцент кафедри
хірургії і патофізіології ім. акад. І.О. Поваженка
Марія КУЛІДА

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook