Інформаційна гігієна та безпека

24 квітня 2024, 14:38
Незважаючи на складні часи, в які ми проживаємо та навчаємося, зустріч магістрів 1 року навчання 2 групи ТВППТ з наставником групи завжди надихає та згуртовує колектив.
В ході проведення кураторської години були обговорені наступні питання:  інформаційна гігієна, безпека, баланс між навчанням та особистим життям, підтримка емоційного та фізичного здоров’я, як ключові елементи успішного навчання і підготовки до весняної сесії.
 
 
 
Світлана Михайлівна, наш куратор, наголосила про важливість інформаційної гігієни. Зважаючи на доступність великої кількості інформації, яким насичений інтернет простір, необхідно довіряти тільки перевіреним першоджерелам. Куратор закликала магістрів   завжди ставитися критично до отриманої інформації, всебічно аналізувати і тільки потім, на основі об'єктивних фактів, робити висновки. Зробила акцент на необхідність дотримання правил безпеки під час повітряних тривог - зберігати спокій та діяти відповідно встановленим правилам.
Проговорили про екологічність навчання та усіх сфер, які супроводжують підготовку до успішного завершення весняного семестру. Світлана Михайлівна нагадала про важливість своєчасного виконання завдань та опрацювання матеріалів на платформі Ельорн. А  також про необхідність підтримання балансу в житті - піклуватися про своє емоційне, ментальне та фізичне здоров’я; важливість здорового способу життя та повноцінного сну, особливо в період інтелектуальних навантажень. 
 
 
 
Колективно обговорили  значення здорового харчування та позитивного мислення, як складових успішного та якісного життя. 
Куратор підкреслила, що збереження емоційно-фізичного здоров’я є одним із важливих факторів для досягнення успіхів у навчанні та подальшому професійному шляху. Оскільки, позитивний настрій, здоровий повноцінний сон, збалансоване харчування та фізичні навантаження допомагають краще зосереджуватись на поставлених завданнях та приймати розумні рішення. 
 
 
 
Проговорили про написання магістерських робіт, кожен висловив свої питання та думки стосовно виробничої  практики. 
Завершилася кураторська година на позитивних нотах, наставник ще раз наголосила на необхідності постійного самовдосконалення і, незважаючи на виклики та випробування, з якими ми сьогодні стикаємося, робити кожному все, що від нього залежить для покращення нашого спільного майбутнього. Висловлюючи подяку всім, хто знаходиться в ЗСУ та охороняє наші життя, дякуємо їм за можливість здобувати знання. 
 
 

Юлія Пилипенко,

староста 2 групи М1 р.н. 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook