Друковані праці

 Друковані праці у 2024 році членами студентського наукового гуртка "Мікологія" кафедри фітопатології ім. акад. В.Ф. Пересипкіна

  1. Баран Д.А., Башта О.В. Фітопатологічний аналіз насіння томатів. ІІІ Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти, присвячена до 126-річчя НУБіП України «Досягнення і перспективи в захисті та карантині рослин»
  2. Безобчук М. Р., Башта О.В. Ґрунтова мікобіота НПП «Голосіївський». ІІІ Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти, присвячена до 126-річчя НУБіП України «Досягнення і перспективи в захисті та карантині рослин»
  3. Бурлака О.О., Башта О.В. Контроль хвороб сої при вирощуванні в умовах Чернівецької області. ІІІ Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти, присвячена до 126-річчя НУБіП України «Досягнення і перспективи в захисті та карантині рослин»
  4. Гураш П.М., Башта О.В. Особливості морфології та біології збудника кучерявості листків персика t. Deformans. ІІІ Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти, присвячена до 126-річчя НУБіП України «Досягнення і перспективи в захисті та карантині рослин»
  5. Карась А.О., Башта О.В. Ідентифікація збудників хвороб часнику городнього (allium sativum l.) під час зберігання. ІІІ Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти, присвячена до 126-річчя НУБіП України «Досягнення і перспективи в захисті та карантині рослин»
  6. Кухарева Х. І., Башта О.В. Видове різноманіття грибів, лишайників та грибоподібних організмів лісу НПП «Голосіївський». ІІІ Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти, присвячена до 126-річчя НУБіП України «Досягнення і перспективи в захисті та карантині рослин»
  7. Михалевич Ю.М., Башта О.В. Сажкові хвороби кукурудзи в умовах Волинської області. ІІІ Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти, присвячена до 126-річчя НУБіП України «Досягнення і перспективи в захисті та карантині рослин»
  8. Олійник В.С., Башта О.В. Узаріоз качанів кукурудзи: особливості розвитку та захисту. ІІІ Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти, присвячена до 126-річчя НУБіП України «Досягнення і перспективи в захисті та карантині рослин»
  9. Сердюкова М. М., Башта О.В. Вивчення патогенності грибів роду Fusarium - збудників фузаріозу сої. ІІІ Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти, присвячена до 126-річчя НУБіП України «Досягнення і перспективи в захисті та карантині рослин»
  10. Хом’як А.О., Башта О.В. Біла гниль або склеротиніоз соняшнику. ІІІ Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти, присвячена до 126-річчя НУБіП України «Досягнення і перспективи в захисті та карантині рослин»
  11. Шевченко А.В., Башта О.В. Стійкість сортів суниці до білої плямистості. ІІІ Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти, присвячена до 126-річчя НУБіП України «Досягнення і перспективи в захисті та карантині рослин»
  12. Шило М. О., Башта О.В. Виділення грибів роду Penicillium з різних субстратів. ІІІ Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти, присвячена до 126-річчя НУБіП України «Досягнення і перспективи в захисті та карантині рослин»
  13. Шкорбот В.С., Башта О.В. Особливості розвитку плямистостей малини в умовах Коростеньського району, Житомирського області. ІІІ Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти, присвячена до 126-річчя НУБіП України «Досягнення і перспективи в захисті та карантині рослин»
  14. Федько Л.С., Башта О.В. Особливості поширення фузаріозу кукурудзи в умовах Конотопського району, Сумської області. ІІІ Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти, присвячена до 126-річчя НУБіП України «Досягнення і перспективи в захисті та карантині рослин»
  15. Легкобит К. С., Башта О.В. Контроль карантинних збудників у плодових насадженнях яблуні. ІІІ Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти, присвячена до 126-річчя НУБіП України «Досягнення і перспективи в захисті та карантині рослин»
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook