Відбулося квітневе засідання Вченої ради факультету ветеринарної медицини

24 квітня 2024 року
ФВМ НУБіП України

   18 квітня 2024 р. відбулося засідання вченої ради факультету ветеринарної медицини під головуванням Миколи Цвіліховського.

 

   Розпочалася вчена рада з нагородження студентів факультету ветеринарної медицини переможців Олімпіади з біології, першого туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт, Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності 211 «Ветеринарна медицина» і 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   Декан факультету Микола Цвіліховський ознайомив членів вченої ради із ситуацією, подіями і здобутками, що відбулись на факультеті ветеринарної медицини впродовж місяця та представив завдання на наступний місяць.

 

   Відповідно до оголошеного конкурсу відбулися вибори на заміщення посад професора, доцента, старшого викладача і асистента кафедр. На вченій раді було заслухано претендентів на заміщення вказаних посад і проведено процедуру таємного голосування.

 

   Завідувачі кафедр представили інформацію щодо проведеної їх колективами профорієнтаційної роботи у квітні.

   Про стан підготовки до проведення Єдиного державного кваліфікаційного іспиту у травні 2024 року доповів заступник декана Юрій Жук.

   Результати проміжної атестації студентів представили заступники декана Сергій Деркач та Юрій Жук.

   Вчена рада факультету рекомендувала кандидатуру завідувача кафедри хірургії і патофізіології ім. акад. І.О. Поваженка Миколи Малюка до присвоєння вченого звання професора, старшого викладача кафедри ветеринарної гігієни ім. проф. А.К. Скороходька Романа Димка та старшого викладача кафедри терапії і клінічної діагностики Миколи Маринюка до присвоєння вченого звання доцента.

 

   Голова клінічної ради Наталія Грушанська доповіла про рішення та пропозиції Клінічної ради факультету.

   Про рішення навчально-методичної комісії та наукової ради факультету доповіли їх голови – професор Володимир Костюк і директор НДІ здоров’я тварин Сергій Голопура.

   У підсумку декан Микола Цвіліховський наголосив на активній профорієнтаційній роботі та контролі проведення освітнього процесу на факультеті. Побажав усім міцного здоров’я, швидкої перемоги та мирного неба над головою.

Слава Україні!

Секретар вченої ради
Жанна Стегней
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook