Кафедра готельно-ресторанної справи та туризму у програмі диверсифікації сільської економіки через туризм

24 квітня 2024 року
  Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи та туризму разом зі здобувачами освітньо-професійних програм «Туризм», «Готельно-ресторанний бізнес», «Міжнародний туристичний бізнес» брали участь у дводенній онлайн тренінговій програмі «Диверсифікація сільської економіки через мережу громадських консультаційних центрів туризму».
  Програма була надзвичайно насиченою та спрямованою на розгляд можливостей і стратегій щодо розвитку туризму як інструменту диверсифікації сільської економіки. Цей захід передбачав формування в учасників тренінгів практичних навичок, які допоможуть їм створювати та розвивати громадські консультаційні центри з туризму та започатковувати бізнес у сільських місцевостях. Такий підхід сприятиме впровадженню нових форм сільського туризму, стимулюватиме економічний розвиток територій та підвищить їхню конкурентоспроможність.
  Під час тренінгу розглядалися та обговорювалися актуальні теми і такі питання:
  1. Як розвивається туризм у сільській місцевості в Україні на сьогоднішній день?
  2. Які нові тренди і вимоги з’явилися за цей час?
  3. Чим дотичний до українського тревел-галузі досвід естонських колег з розвитку туризму та спектру надаваних послуг?
  4. Чому діджитал має бути масштабним, але реалістичним?
  5. Навіщо знати і вивчати цільову аудиторію і чому стратегії комунікації мають бути персоналізованими?
  6. Які кроки потрібно здійснити у напряму мрії розвивати сільський зелений туризм?
  Захід зібрав понад 300 учасників, серед яких власники бізнесу в сільській місцевості, у тому числі гостинних сільських садиб, представники місцевих органів влади, територіальних громад, освіти та науки, громадських організацій та ін.
  Галузевий івент був організований Талліннським університетом, Естонською асоціацією сільського туризму, Естонським центром міжнародного розвитку, Академією сільського розвитку ГО «Спілка сільського зеленого туризму України» спільно з партнерами: Естонською асоціацією якості, Талліннським технічним університетом, Естонським університетом природничих наук, власниками бізнесу в сільській місцевості України та Естонії, − задля підвищення обізнаності про можливості диверсифікації сільської економіки через туризм в умовах воєнного стану та поствоєнного відновлення.
  Два насичених дня практичних вебінарів, кейсів, тренінгів та обміну досвідом для покращення власних Hard and Soft skills. По завершенню тренінгу відбулося тестування і видача електронних сертифікатів.
  Дякуємо організаторам за можливість удосконалення професійних компетенцій, розширення кругозору і отримання нових знань!!!
  Дякуємо ЗСУ за можливість навчати і навчатися!!!
 
Ірина КУДІНОВА,
доцент кафедри готельно-ресторанної справи та туризму,

гарант ОП «Туризм» 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook