Шлях до мрії: коледж – підготовчі курси – університет!

26 квітня 2024 року
  • Доброго дня! Розкажіть про себе, будь ласка.

— Доброго дня! Мене звати Володимир Любенко. Я з міста Київ. Мені 17 років, я навчаюся в Київському фаховому коледжі архітектури, будівництва та управління.

  • Тобто ви плануєте стати архітектором?

— Я навчаюсь зараз на спеціальності «Зелене будівництво та садово-паркове господарство». Саме ландшафтна архітектура здається найцікавішою для мене!

  • Як ви прийшли до такого вибору? Це випадковість чи свідомий вибір?

— Все життя я любив природу, мистецтво та все, що з нею пов'язано. Думав стати ветеринаром, але медицина мені не до душі. Тому схиляюся все більше до зеленого будівництва та архітектури.

  • Ви навчаєтесь зараз у нас на підготовчих курсах. Як Ви про них дізналися?

— Моєю початковою метою було здати НМТ на високий бал. Я почав шукати контакти курсів, репетитора. На сайті НУБіП я натрапив на інформацію про ваші підготовчі курси. Відгуки були задовільні, тож я обрав саме ваш підготовчий курс.

  • Подобається у нас на курсах? Який зворотній зв’язок можете залишити?

— Відгук позитивний. Я закріпив матеріал, який уже знав та отримав нові знання, які мені в школі не дали. Це додає мені впевненості, необхідної для успішної здачі НМТ.

  • Давайте повернемося до садово-паркового мистецтва: чи розглядаєте Ви НУБіП як навчальний заклад для подальшого навчання, адже наш ННІ лісового і садово-паркового господарства один з найкращих в Україні?

— Коли я обирав куди піти після 9 класу, я розглядав декілька коледжів з перспективою вступу до університету. Найліпші відгуки були саме про НУБіП. Тому я розглядаю перспективу вступу до НУБіП, але остаточно ще не вирішив.

  • Окрім навчання на курсах і в коледжі, у Вас є якісь хобі чи захоплення, яким ви приділяєте досить великий час своєму житті?

— Мені подобається музика, а сама електронна музика, у свій вільний час я люблю її слухати. Ще я приймав участь у благодійному ярмарку, збирали кошти на допомогу для ЗСУ. Ми продавали різні смаколики, які були зроблені власноруч. Мені дуже сподобалось, такі заходи надихають, тому планую при нагоді знову бути активним учасником.

  • Що б ви хотіли за допомогою своєї майбутньої професії реалізувати і втілити у життя?

— Я би хотів зробити Київ більш зеленим, побудувати велику кількість парків та взагалі розвивати озеленення по всій країні. Також я хотів би брати активну участь у післявоєнній відбудові з акцентом на сучасність, актуальність і на зв’язок з природою. Я вбачаю гостру необхідність в реабілітаційних садах уже зараз, тому прагну стати гарним спеціалістом обраної сфери.

  • Безсумнівно так і буде! Саме за такими вмотивованими і цілеспрямованими молодими фахівцями майбутнє нашої країни! Дуже дякуємо за цікаву розмову та бажаємо успіхів!

Оксана Багацька,
керівниця консультаційно-підготовчих курсів НУБіП України

Марія Харпатіна,
фахівець відділу якості освіти, маркетингу
і профорієнтаційної роботи

 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook