Знайомство з ELVORTI

25 квітня 2024 року

1В рамках проведення тижня кафедри машиновикористання і технологій в сільському господарстві проведено захід «Знайомство з ELVORTI», участь у якому прийняли викладачі кафедри та студенти другого курсу спеціальностей 208 «Агроінженерія» та 201«Агрономія».
Завідувач кафедри Володимир ДИНЯ ознайомив студентів з діяльністю компанії, розказав про програму співпраці з навчальним закладом та створену лабораторію грунтообробних та посівних машин. Доцент кафедри Андрій ЛІННІК презентував історію створення та розвитку підприємства, технологічні особливості грунтообробної та посівної техніки. Компанія зосереджується на виробництві високоякісної сільськогосподарської техніки та розробці інноваційних рішень для ефективного сільського господарства та акцентує увагу на покращення продуктивності, збільшення врожайності та оптимізації виробничих процесів для аграрних підприємств.

23

Акціонерне товариство «ELVORTI» - це провідна компанія вітчизняного сільськогосподарського машинобудування, яка тісно співпрацює з аграрними навчальними закладами для підготовки фахівців агропромислового комплексу держави створюючи спеціалізовані лабораторії ґрунтообробних та посівних машин у закладах освіти.
 
Андрій ЛІННІК,
доцент кафедри машиновикористання та
технологій в сільському господарстві
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook