Вчена рада факультету тваринництва та водних біоресурсів – кадрові питання на порядку денному

22 квітня 2024 року

    18 квітня 2024 р. відбулося чергове засідання вченої ради факультету тваринництва та водних біоресурсів, на якому були розглянуті важливі питання життєдіяльності факультету.

    Першим питанням порядку денного був розгляд кандидатур на заміщення вакантних посад доцентів кафедр: бджільництва – кандидата с.-г. наук, доцента Ігоря Головецького, генетики, розведення та біотехнології тварин – кандидата с.-г. наук, доцента Ірини Супрун, гідробіології та іхтіології – доктора філософії Аліни Макаренко, годівлі тварин та технології кормів ім. П.Д. Пшеничного – кандидата с.-г. наук Тетяни Голубєвої, технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві (2 кандидатури) – кандидата с.-г. наук, доцента Світлани Базиволяк та кандидата с.-г. наук, доцента Сергія Осадчого, а також на заміщення вакантних посад старших викладачів кафедр: аквакультури – кандидата с.-г. наук Олесі Охріменко, генетики, розведення та біотехнології тварин (2 кандидатури) – кандидата с.-г. наук Марини Хоменко та – доктора філософії Тараса Якубця, гідробіології та іхтіології (2 кандидатури) – кандидата с.-г. наук Антона Климковецького та Максима Халтурина, технологій виробництва молока та м’яса – кандидата с.-г. наук Михайла Матвєєва. За результатами обговорення та таємного голосування всі кандидатури були рекомендовані до продовження виконання обов’язків на посаді доцента.

    Наступне питання про стан та шляхи покращення роботи наставників академічних груп факультету доповів доцент Василь Бочков, зазначивши що не дивлячись на складний для нашої країни час, всі куратори проводять організаційні години зі своїми групами, з кожним студентом є індивідуальний зв'язок.

    Жваве обговорення та зацікавлення викликала наукова доповідь завідувача кафедри технологій виробництва молока та м’яса, професора Анатолія Угнівенка на тему: “Щодо прогнозування ознак забою, хімічного складу, фізико-технологічних і сенсорних властивостей яловичини тварин української чорно-рябої молочної породи та її помісей”.

    Вченою радою також були рекомендовані до друку навчально-методичні матеріали, підготовлені науково-педагогічними працівниками та розглянуті інші питання життєдіяльності факультету.

Людмила Зламанюк,
секретар вченої ради факультету
тваринництва та водних біоресурсів

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook