Студенти наукового гуртка кафедри "Інновації та дорадництво у ветеринарно-санітарній експертизі харчових продуктів і кормів» призери заходів фестивалю студентської науки 2024

19 квітня 2024 року
факультет ветеринарної медицини

 18 квітня на Вченій раді факультету ветеринарної медицини НУБіП України відбулося нагородження учасників студентського наукового гуртка «Інновації та дорадництво у ВСЕ харчових продуктів і кормів», які стали призерами заходів, що відбувалися в рамках Всеукраїнського фестивалю студентської науки.
Бойко Карина Володимирівна (2 курс 11 група), під науковим керівництвом ас., к.вет.наук Гриб Юліі Володимирівни, здобула ПЕРШЕ МІСЦЕ в консурсі студентських наукових робіт за галузю 212 ВЕТЕРИНАРНА ГІГІЄНА, САНІТАРІЯ І ЕКСПЕРТИЗА із роботою на тему: «Дослідження соняшникового меду України»


Конкс Марія Олегівна (2 курс 3 група) була відзначена за здобуття ДРУГОГО МІСЦЯ із роботою на тему: «Аналіз ризику мікотоксинів у кормах» (науковий керівник: Галабурда Марія Алімівна, кандидат біологічних наук, доцент. Науковий гурток: «Інновації та дорадництво у ветеринарно-санітарній експертизі харчових продуктів і кормів» кафедра ветеринарної гігієни імені професора А. К. Скороходька.)


Призери олімпіади за спеціальністю 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» також отримали відзнаки із рук декана факультету ветеринарної медицини, проф.Цвіліховського М.І.
Альона Давиденко за перше місце, Вікторія Дідик за друге, а Крістіна Остапенко за третє місце на І етапі Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» .


Успіх студентів-гуртківців кафедри підтвердили високий рівень підготовки студентів та своє чільне місце в авангарді вищої ветеринарної освіти України.

Галабурда Марія
доцент кафедри ветеринарної гігієни ім.проф.А.К.Скороходька

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook