Вітаємо здобувачів з отриманням дипломів бакалавра

26 квітня 2024 року

    26 квітня 2024 року на факультеті аграрного менеджменту відбулося вручення дипломів бакалавра студентам заочної форми навчання.

   Урочистості розпочались із заслуховування гімну України та вшанування пам’яті загиблих захисників, зокрема факультету аграрного менеджменту Сергія РОМАНЧУКА, Артура ЧОРНОМОРЦЯ та студента Максима НАСАЛИКА, а також вшанування ліквідаторів та всіх загиблих у наслідок Чорнобильської трагедії.
   З вітальним словом звернувся до випускників декан факультету Анатолій ОСТАПЧУК. Декан запросив бакалаврів до навчання за другим (магістерським) рівнем вищої освіти, зауваживши, що навчальні аудиторії чекають на майбутніх магістрів.
   До виступів доєднались завідуючі кафедрами Олена КОВТУН, Тетяна ВЛАСЕНКО, Микола ТАЛАВИРЯ, професор Олександр ЛУЦІЙ та доцент Кристина ДРАМАРЕЦЬКА.
 
 
   Серед бакалаврів, які отримали диплом  - військовослужбовець бригади спеціального призначення АЗОВ Максим ДЕРКАЧ, який подякував колективу факультету та університету і запросив поповнити склад АЗОВУ ставши на захист нашої країни. Присутні на заході подякували Максиму та всім захисникам за віддане виконання службових обов'язків, можливість жити та працювати, за те, що щодня, ризикуючи своїм життям боронять Україну.
   Декан Анатолій ОСТАПЧУК зачитав наказ на відрахування у зв’язку із завершенням навчання за освітньо-професійною програмою та спільно із завідувачами кафедр вручив дипломи бакалавра.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Вітаємо випускників та чекаємо в магістратурі!
 
 
Заступник декана факультету
аграрного менеджменту Лариса КАРПЕНКО
 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook