Можливість паралельного онлайн-навчання у німецькому університеті в першому семестрі 2024-2025 н.р.

29 травня 2024 року
Факультет аграрного менеджменту

  Для студентів НУБіП України відкривається можливість взяти участь у навчанні онлайн на віртуальному семестрі в Університеті прикладних наук Вайєнштефан-Тріздорф (Німеччина) як студента за обміном.
  Мета проекту: підвищення привабливості навчальної пропозиції українських партнерських університетів для студентів, які навчаються в Україні.
  З метою організації віртуального навчального семестру студенти українських університетів будуть офіційно зараховані до Університету прикладних наук Вайєнштефан-Тріздорф (Німеччина), як студенти за обміном на період з 1 вересня 2024 по 14 березня 2025 рр. та продовжуватимуть своє навчання в Україні. Долучитися можуть студенти всіх спеціальностей партнерських університетів. До вашої уваги презентуємо попередній список курсів (Додаток 1 – навчальна пропозиція Університету прикладних наук Вайєнштефан-Тріздорф (Німеччина) та Додаток 2 – опис пропонованих дисциплін), серед яких студенти можуть обирати від 10 (мінімум) до 30 (максимум) ECTS.
  Мова навчання: англійська, українська. Навчальні кредити, які будуть отримані кожним студентом, можуть бути зараховані відповідними факультетами українських ЗВО.
  Університет прикладних наук Вайєнштефан-Тріздорф відомий як один із провідних університетів прикладних наук у галузі наук про життя в Німеччині з сильною міжнародною мережею. Під керівництвом досвідченого викладацького складу ви матимете можливість дізнатися про основні та складні теми в сільському господарстві, харчовій та аграрній галузі. Ви отримаєте глибоке розуміння сучасних тенденцій і подій.
  Університет прикладних наук Вайєнштефан-Тріздорф має великий досвід онлайн-навчання і може запропонувати стабільне та ефективне середовище для ефективного навчання.

  Для реєстрації на віртуальний навчальний семестр необхідно до 25 травня 2024 р. заповнити анкету за покликанням: https://forms.gle/7QZZnwqdrK2TxAKU8
  Остаточне рішення щодо визначення стипендіатів-учасників віртуального семестру Університету прикладних наук Вайєнштефан-Тріздорф, буде прийняте на засіданні стипендіальної комісії Університету прикладних наук Вайєнштефан-Тріздорф. Студентам буде направлений лінк для реєстрації на платформі Університету прикладних наук Вайєнштефан-Тріздорф та підвантаження необхідних документів з метою офіційного зарахування до німецького університету як студента за обміном.
  Вимоги до учасників:

  • Бути студентом бакалаврату 2 курсу і вище або студентом магістратури;
  • Для дисциплін, що пропонуються англійською мовою - володіння англійською мовою принаймні на рівні В1 Загальноєвропейських рекомендацій з мовної освіти (CEFR);
  • Мати бажання вчитися та працювати;
  • Мати командний дух.

  Витрати:
Університет прикладних наук Вайєнштефан-Тріздорф не стягує плату за навчання. Плату за реєстрацію студентів на навчальний семестр - близько 72 євро, необхідно сплатити при реєстрації на платформі Університету прикладних наук Вайєнштефан-Тріздорф.

  Для отримання додаткової інформації див. також: https://www.hswt.de/en/international/ways-to-the-hswt/exchange-students або [email protected] - Коваленко Наталія Олександрівна.

Бажаємо всім успіхів!

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook