Підтримуємо навчальний процес студентів-першокурсників гуманітарно-педагогічного факультету

26 квітня 2024 року

   26 квітня відбулася зустріч деканату гуманітарно-педагогічного факультету з кураторами та старостами груп першого курсу усіх спеціальностей.


   У вступному слові декан гуманітарно-педагогічного факультету Інна Савицька підкреслила досягнення студентів-першокурсників, їхню активну участь у суспільному житті факультету, залученість до просвітницьких, спортивних, культурних заходів. Вона наголосила на важливості реалізації потенціалу усіх студентів. Кожен куратор разом зі старостою групи прозвітували про виконання студентами навчальної програми.

   До обговорення долучилися також заступники декана гуманітарно-педагогічного факультету. Світлана Харченко наголосила на важливості залучення студентів до наукової роботи, розповіла про діяльність наукових гуртків і заплановані наукові конференції у 2024 році. Ігор Буцик проінформував студентів щодо проходження виробничої практики. Богдан Назаров розповів про правила поселення студентів до гуртожитку на наступний навчальний рік. Ганна Медяник ознайомила присутніх з інформацією щодо оплати за навчання.

   До зустрічі долучився начальник підрозділу військової мобілізації та взаємодії із Збройними Силами України НУБіП України Геннадій Ржевський, який ознайомив про порядок отримання довідки Ф-20 студентами згідно чинного законодавства.


   Наостанок адміністрація гуманітарно-педагогічного факультету побажала плідного завершення весняного семестру й успішного проходження студентами літньої сесії! 

Доцент кафедри міжнародних відносин і суспільних наук

Богдан Грушецький

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook