Талановита молодь має залишитися в Україні

19 квітня 2024 року

Одним із найдієвіших способів надання допомоги у підборі роботи, а роботодавцям – у якісному підборі кадрів є проведення Ярмарку вакансій. Тому, 19 квітня 2024 року на економічному факультеті відбувся Ярмарок вакансій, в якому прийняли участь представники 14 організацій-роботодавців. Активну зацікавленість в даному заході виявили члени гуртка «Економіст», більшість яких є студентами 3-4 курсів економічного факультету.  Майбутні випускники   мали можливість познайомитися з роботодавцями, та отримати вичерпні відповіді на поставлені запитання. 

Зокрема, ГО «Елеос-Україна» представляла директорка з регіонального розвитку та програмного менеджменту Олена ТАНАСІЙЧУКKPMG в Україні – старша спеціалістка із залучення талантів Катерина ПОЛІЩУК та ін.; MAZARS в Україні – рекрутерка Анна КУЗОВАЯ та ін.; STARLIFE – співвласник Ігор ДАГІЛЬ та ін.; АТ «Таскомбанк» – начальник учбового центру Наталія ЧЕБУШЕВА;  АТ КБ «Приватбанк» – HR-бізнес-партнер в регіонах ГО Неля ГРЕБІНІЧЕНКОБЕЙКЕР ТІЛЛІ Україна – менеджер з персоналу Анна ФЕДОРЧУК та ін.; Енергетичну митницю – начальник відділу по роботі з персоналом Олена ТКАЧЕНКО та ін.; Національну акціонерну компанію «Украгролізинг» – директор відділу лізингу Олександр ЦІОМАЛЬЧУКНДІ Украгропромпродуктивність – Віктор ІВАНЕНКО та ін.; ТОВ «Agsolco Ukraine» – генеральний директор Роман ОСАДЧИЙ та ін.; ТОВ «АФ «Актив-аудит» – директор Володимир МНІЩЕНКО та ін.; ТОВ «Емерджекс Аутсорсинг» – HR-менеджер Катерина ОВЧАРЕНКО та ТОВ «Лідекс Машинері» – головний бухгалтер Ольга НИКИТЕНКО.
 

 На заході тривало активне обговорення перспектив майбутнього працевлаштування за фахом та кар’єрного зростання. «Талановита молодь має залишатися в Україні та отримувати гідну заробітну плату», такий був лозунг даного заходу. 
 
 
Загалом Ярмарок вакансій пройшов у невимушеній та жвавій обстановці. Роботодавці, які брали участь в проведенні ярмарку вакансій відзначили важливість проведення такого заходу та можливість реального підбору собі необхідних працівників. А для студентів це  чудова можливість познайомитись зі своїми майбутніми роботодавцями та  отримати інформацію щодо доступних вакансій та умов праці, а також особисто поспілкуватись з представниками цих компаній. 
 
 
Дякуємо усім роботодавцям, які долучилися до організації та проведення Ярмарку вакансій на економічному факультеті.  Переконані, що подібні заходи – запорука подальшого ефективного економічного розвитку нашої держави!
 
 Керівник гуртка «Економіст»
к.е.н., доцент кафедри економіки
Людмила СТЕПАСЮК

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook