Вітаємо переможця Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з «Біотехнології», студента факультету захисту рослин, біотехнологій та екології Максима Коковіна

30 квітня 2024 року
  11 квітня 2024 року в Національному університеті харчових технологій пройшла підсумкова науково-практична конференція Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з «Біотехнології».

  Максим Коковін під науковим керівництвом завідувача кафедри фізіології, біохімії рослин та біоенергетики, професора Світлани Прилуцької, представив результати наукового дослідження на тему «Підходи боротьби мікроплазмовою контамінацією у культурі клітин». Робота була високо оцінена комісією конкурсу й серед інших учасників студент факультету захисту рослин, біотехнологій та екології спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» НУБіП України.

  Максим Коковін став переможцем конкурсу, отримавши диплом ІІ ступеня. Крім того, науковий керівник студента Світлана Прилуцька отримала подяку.

  Слід зазначити, що участь у конкурсі взяли 40 студентських наукових робіт із 16 закладів вищої освіти. Журі відзначило високий рівень наукової підготовки молодих науковців, якість представлених доповідей, а також неабияку волю конкурсантів до перемоги, яка дозволила їм гідно представити свої наукові здобутки.
  Нагадаємо, що перший етап конкурсу проходив з 01 по 27 березня, де відбувалося рецензування студентських наукових робіт членами конкурсної комісії. Кожну роботу рецензували два незалежних рецензенти. За результатами рецензування було сформовано рейтинговий список наукових робіт, до фіналу вийшли 24 студенти з 15 закладів вищої освіти. Наступний другий етап пройшов 11 квітня, де відбувся захист робіт на підсумковій науково-практичній конференції. Для участі у другому етапі конкурсу запрошувалися автори наукових робіт, які були оцінені рецензентами у 75 і вище балів. Запрошені учасники готували доповідь за поданою на конкурс роботою та презентували її. На засіданні працювало 3 секції: «Харчова і сільськогосподарська біотехнологія», «Промислова та екологічна біотехнологія», «Фармацевтична та молекулярна біотехнологія».

  Щиро вітаємо призера Максима Коковіна та наукового керівника Світлану Прилуцьку, бажаємо подальших наукових досягнень!

 

Наталія Батрак 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook