78-а міжнародна науково-практична конференція вчених, аспірантів і студентів «СУЧАСНІ ТЕХНОЛОГІЇ У ТВАРИННИЦТВІ ТА РИБНИЦТВІ: НАВКОЛИШНЄ СЕРЕДОВИЩЕ – ВИРОБНИЦТВО ПРОДУКЦІЇ – ЕКОЛОГІЧНІ ПРОБЛЕМИ»

1 травня 2024, 21:47
25 квітня цього року на факультеті тваринництва та водних біоресурсів відбулася важлива подія для наукового світу – міжнародна наукова конференція, яка зібрала сотні фахівців з різних країн та наукових галузей. Цей захід став майданчиком для обміну ідеями, дослідницьких здобутків та спільних пошуків відповідей на актуальні наукові питання.
 
 
Під егідою провідних університетів, учасники конференції зібралися з усіх куточків світу, щоб поділитися своїми дослідженнями та думками. Он-лайн формат заходу не зменшив значущості обміну науковою інформацією та стимулювання співпраці.
На початку конференції з вітальним словом виступив Володимир Віталійович Отченашко, начальник науково-дослідної частини Національного університету біоресурсів і природокористування України.
 
 
У своєму вітальному виступі він зазначив важливість конференції та наголосив на значенні обміну ідеями та співпраці для подальшого розвитку наукових досліджень і досягнень. Його промова підкреслила важливість об'єднання зусиль та спільної роботи учасників конференції для досягнення поставлених цілей та вирішення актуальних проблем сучасності галузі тваринництва в Україні та світі.
 
 
 
Після привітання Володимира Віталійовича Отченашка, до учасників конференції звернулася Galia Zamaratskaia, професорка Шведського університету сільськогосподарських наук, з вітальною промовою, висловлюючи підтримку українським науковцям у складній ситуації, що склалася в країні. У своєму виступі вона підкреслила важливість наукового потенціалу та вкладу українських вчених у розвиток суспільства та науки. Galia Zamaratskaia заохотила присутніх до подальшої наукової праці та співпраці, підкресливши, що об'єднані зусилля допоможуть подолати будь-які труднощі та досягти великих успіхів у розвитку науки та освіти в Україні.
До вітального слова також долучились Дмитро Петрович Уманець, директор науково-дослідного інституту Національного університету біоресурсів і природокористування України, та Наталія Петрівна Грищенко, голова Спілки молодих вчених.
 
 
У своїх виступах вони підкреслили важливість наукових досліджень та активну роль студентів та аспірантів у їхньому проведенні. Дмитро Петрович поділився з учасниками конференції своїми переконаннями щодо важливості інноваційних підходів у науці та наголосив на необхідності постійного розвитку наукових досліджень у сучасному світі.
 
 
З свого боку, Наталія Петрівна Грищенко підкреслила значення підтримки та стимулювання студентів та аспірантів у їхній науковій діяльності, а також наголосила на важливості сприяння їхньому професійному зростанню та інтеграції в міжнародну наукову спільноту. Її слова надихнули присутніх на подальші досягнення та співпрацю в галузі науки.
 
 
Спікери конференції виступили з широким спектром тематик. Загалом, було представлено доповіді, що охоплювали різноманітні аспекти науки у галузі сільського господарства та тваринництва. Особливу увагу приділили дослідженням, присвяченим вирішенню актуальних проблем сучасності. Такі теми, як зміна клімату, інновації у тваринництві та сталий розвиток, зайняли гідне місце у програмі конференції.
 
 
 
 
 
Після презентацій відбулися плідні обговорення та дискусії, які сприяли виробленню нових ідей та співпраці між учасниками. Визначення кращих доповідей стало особливим моментом заходу, підкресливши важливість кожного дослідження у світлі загального наукового прогресу.
Комісією, до складу якої входили гаранти освітньо-наукових програм факультету тваринництва та водних біоресурсів за ОС Бакалавр та ОС Магістр за двома спеціальностями, члени Ради молодих вчених, були визначені учасники, чиї доповіді отримали визнання за якість та значущість досліджень.
Так, диплом І ступеня здобув Коробко Сергій з темою доповіді: «Вплив температури води на гідробіонтів».
 
 
Дипломи ІІ ступеня отримали Кондратовець Дарина та Войнич Василь.
 
 
 
 
Дипломи ІІІ ступеня отримали Жигайло Сніжана та Дражевська Аліна.
 
 
 
 
Завершивши свою роботу, конференція залишила за собою слід в історії науки, сприяючи розширенню знань та встановленню нових зв'язків між вченими з різних країн. Її успіх свідчить про необхідність подібних заходів для подальшого розвитку наукового світу. 
 
 
Владислав Пітера,
доктор філософії, голова Ради молодих вчених
факультету тваринництва та водних біоресурсів
 
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook