Катерина Бабич: Для мене НУБіП України є пріоритетом NUMBER ONE!

9 травня 2024 року
   Катерина Бабич з міста Фастів Київської області прагне навчатися в НУБіП України на механіко-технологічному факультеті. Дівчина любить техніку та має активну життєву позицію.
   – Катерино, розкажіть трошки про себе, чому вирішили здобути вищу освіту?
– Вибрати професію – непросто і відповідально. Я закінчую Фастівський ліцей №5  і мрію пов’язати своє життя з інженерною справою. Майбутню професію вибрати важко, але я незважаючи на скептицизм друзів бачу себе у технічній сфері. Обираючи подальший шлях, я переглядала багато сучасних професій, але техніка та точні науки мені найбільш до вподоби. Тому хочу здобути вищу освіту, яка дасть теоретичні і практичні знання та вміння і розширить пропозиції у виборі престижної роботи в майбутньому.
   – Що вплинуло на вибір спеціальності?
– На вибір факультету та спеціальності вплинули моє захоплення технікою, а також поради родини. Батьки сказали, що останнім часом на ринку праці спостерігається підвищений попит на технічні спеціальності. Багато випускників механіко-технологічного факультету успішно знаходять собі роботу. Надіюсь вступити на спеціальність «Агроінженерія» і за роки навчання я зможу вивчити та попрактикуватись на сучасній аграрній техніці, отримати навички спілкування з людьми, з керівництвом, загартовувати свій розум та лідерські якості.
   Як ви дізнались про наш Університет?
– У НУБіП України навчаються мої старші друзі. Багато хорошого про факультет я почула від них. Також у ліцеї проводили профорієнтаційну роботу і тоді я познайомилась з викладачами кафедри охорони праці і біотехнічних систем у тваринництві. Після розмови з ними остаточно утвердилась у своєму виборі. Механіко-технологічний факультет зібрав під своїм крилом творчу та креативну молодь, яка, попри усі негаразди воєнного стану, має змогу повноцінно навчатись та розкривати свій особистісний потенціал. Надіюсь отримати тут знання, які стануть у нагоді в моєму житті. Для мене НУБіП є пріоритетом NUMBER ONE!
   Які маєте захоплення та про що мрієте?
– Я полюбляю читати книги та все, що стосується історії розвитку техніки в Україні. Дуже люблю фотографувати, подорожувати. Хочу вивчити побільше мов, щоб влаштуватись на гарну роботу та отримувати задоволення від улюбленої справи. Можливо це буде міжнародна компанія. У майбутньому я мрію стати висококваліфікованим спеціалістом, розвивати агроінженерну сферу в Україні.
   – Катерино, дякуємо вам за розмову, за те, що поділились своїми думками та планами. Щиро бажаємо Вам повній мірі розкрити свій потенціал та насолоджуватись студентським життям! Успіхів вам! Чекаємо в рядах першокурсників механіко-технологічного факультету НУБіП України
 

Інтерв’ю з абітурієнткою провели
Михайло Мотрич та Євгенія Марчишина
доценти кафедри охорони праці та біотехнічних систем у тваринництві


 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook