Профорієнтаційна робота викладачів ННІ

8 травня 2015 року

У мальовничому куточку Київщини майже біля cамого Дніпра на відстані близько 20 км від Обухова розташоване невелике село Витачів. Воно згадується як великий порт на Дніпрі у творах візантійського імператора Костянтина Багрянородного, який жив у середині Х ст. 

Сьогодні у Витачеві нараховується близько 950 мешканців, з них 15% - це особи молодші від 16 років. Тому важливо, що в селі працює школа, яка теж має славну історію і яка у 2011 році відзначила своє 150-річчя. Сьогодні Витачівська ЗОШ І-І ступенів нараховує теж близько 50 учнів 2-9-х класів.
Наприкінці квітня школу Витачева відвідала доцент кафедри теплоенергетики НУБіП України О.В, Шеліманова.

Оскільки 9 клас школи є випускним, на зустрічі з учнями О.В. Шеліманова розказала не тільки про підрозділи базового закладу, але й приділила увагу навчальним закладам I-III рівня акредитації – коледжам, які є відокремленими підрозділами НУБіП України, адже саме тут можуть продовжити навчання випускники Витачівської ЗОШ.

 Учні уважно слухали інформацію, задавали питання, і можливо приймуть рішення вчитись саме в цих коледжах, щоби потім продовжити здобувати освіту в університеті.

А далі всі учні школи, починаючи з третьокласників, а також більшість вчителів прослухали лекцію «Прості поради з енергозбереження», з якої дізналися, як можна ефективно використовувати теплову та електричну енергію в школі і дома. 

 


По закінченні зустрічі директор Колч Надія Володимирівна висловила сподівання, що такі заходи будуть відбуватись у школі частіше.
 

доцент кафедри теплоенергетики НУБіП України О.В. Шеліманова

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook