Співпраця ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження з провідними компаніями в галузі енергозбереження

12 травня 2015 року

       Фахівці ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження НУБіП України поглиблюють співпрацю з провідними компаніями України в галузі енергетики та енергозбереження. Так, 7 травня 2015 року, професор кафедри теплоенергетики Драганов Б.Х. та доценти кафедри електропостачання Волошин С.М. і Гай О.В. відвідали виробниче об'єднання "Контактор".

       Компанія "Контактор" заснована у 1992 році і за час своєї діяльності стала однією з найкращих електротехнічних компаній України. Особливий напрям роботи компанії впровадження енергозберігаючих технологій – електроопалення, сонячна енергетика та електропостачання.

       Під час візиту, представники НУБіП України ознайомились з структурою підприємства, організацією основних виробничих процесів. Розвинена інфраструктура ВО "Контактор" дозволяє ефективно організовувати всі бізнес-процеси (на території 1,8 га розміщені офісний центр, торгівельно-виставковий зал, складські приміщення та автопарк). До речі, для обігріву всіх приміщень не використовуються жодного м3 природного газу! Обігрів проводиться теплонакопичувальними установками, які використовують електричну енергію в нічний час (за пільговим тарифом) та віддають тепло вдень. Для освітлення приміщень та прилеглої території використовуються фотоелектричні системи. Дані заходи суттєво знижують витрати підприємства на енергоносії.

       В ході зустрічі з генеральним директором Бандурою В.І. обговорено напрями співпраці ННІ ЕАіЕ та ВО "Контактор", а саме практичну підготовку студентів та участі науковців інституту у спільних розробках.


В.о. завідувача кафедри електропостачання, к.т.н.,
доцент С.М. Волошин


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook