Звіт наукових гуртків НДІ

18 травня 2015 року

 

  13 травня 2015 року в рамках фестивалю студентської науки в приміщенні 6 корпусу відбувся звіт наукових гутків НДІ економіки та менедженту, юридичного та факультету землевпорядкування, факультету аграрного менеджменту та ННІ післядипломної освіти.

  

  В результаті запеклої бородьби перемогу здобули гуртки "Брокер" (кафедра біржової діяльності), гурток "маркетингу" (каф. маркетингу), "Клуб фінансового аналітика" (каф. фінансів підприємства) із НДІ економіки і менеджменту. Гуртки "Актуальні проблеми корпоративного права" (каф. цивільного та господарського права), "Теоретичні проблеми цивільного права" (каф. фінансів підприємства); "Державного права у зарубіжних країн" (каф. міжнародного права та порівняльного правознавства) юридичного факультету; "Картографічного моделювання проблем природокористування" (кафедра геодезії і картографії); "Геоінформаційні технології в землеустрої" (кафедра геоінформаційних систем і технологій); "Геодезія" (кафедра геодезії та картографії) факультету землевпорядкування.  Та гурток "Регіоноведення" (кафедра інноваційної діяльності в АПК) ННІ післядипломної освіти.

     


Слід зауважити, що усі учасники Фестивалю студентської науки продемонстрували високий рівень досягнень та новизни дослідженнь.

  

 

 

Віктор Ладиченко,

д.ю.н., професор

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook