Новітні тенденції у харчових технологіях та якість і безпечність продуктів

20 травня 2015 року
м. Львів, Львівський інституті економіки і туризму

    Розгляд та обговорення сучасних новітніх тенденцій розвитку технологій харчових продуктів, збільшення асортименту, поліпшення якості і безпеки продуктів харчування та послуг – мета VII Всеукраїнської науково-практичної конференції , яка відбулась 16-17.04.2015 р. у Львівському інституті економіки і туризму В конференції активну участь прийняли науковці і аспіранти факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК.

    Заслухані та обговорені під час роботи пленарного та секційних засідань конференції доповіді сприятимуть розвитку сучасних інноваційних технологій харчових продуктів, вирішенню актуальних проблем харчової індустрії та покращенню сервісу, створенню безпечних продуктів харчування.
 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook