ЩОРІЧНА ВИСТАВКА НАУКОВИХ ЗДОБУТКІВ КАФЕДР У СТІНАХ ФАКУЛЬТЕТУ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ

25 травня 2015 року
Факультет ветеринарної медицини, конференц-зал

З нагоди відзначення Дня Науки у НУБіП України та у зв’язку з 95-річчям факультету ветеринарної медицини 21 травня 2015 року відбулась щорічна виставка наукових здобутків кафедр факультету ветеринарної медицини.
Для оцінювання представлених на виставці експонатів було створено комісію у складі: д.вет.н., професора Ткачук С.А. (голова комісії), д.вет.н., професора Шевченко Л.В. (заступник голови комісії), к.вет.н., доцента Жука Ю.В., к.вет.н., доцента Галат М.В., к.вет.н., доцента Мартинюка О.Г.
За результатами роботи комісії у відповідності до представлених наукових здобутків кафедр факультету дипломом за І місце було нагороджено кафедру гігієни та санітарії тварин імені професора А.К. Скороходька, за ІІ місце – кафедру терапії і клінічної діагностики та фізіології, патофізіології та імунології тварин, за ІІІ місце – кафедру паразитології та тропічної ветеринарії і мікробіології, вірусології та біотехнології. Нагородження кафедр-переможниць було проведено на пленарному засіданні Міжнародної науково-практичної конференції професорсько-викладацького складу та аспірантів факультету ветеринарної медицини «Проблеми ветеринарної медицини та якості і безпеки продукції тваринництва» (21 травня 2015 року).

Кандидат ветеринарних наук, доцент кафедри паразитології

та тропічної ветеринарії М. Галат
 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook