ПЕРСПЕКТИВИ ПОДАЛЬШОЇ СПІВПРАЦІ ФАКУЛЬТЕТІВ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНОГО

5 червня 2015 року
м. Херсон, «Херсонський державний аграрний університет»
Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України № 1263л       від 02.06.2015 року у Державному вищому навчальному закладі «Херсонський державний аграрний університет» з 03 по 05 червня 2015 р. проводиться ліцензійна експертиза підготовки бакалаврів за напрямом 6.051701 «Харчові технології та інженерія».
Експертна комісія у складі:
голова комісії:           Баль-Прилипко Лариса Вацлавівна– декан факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Національного університету біоресурсів і природокористування України, доктор технічних наук, професор, академік АН вищої освіти України.
член комісії:               Топчій Оксана Анатоліївна – кандидаттехнічних наук, доцент кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Національного університету харчових технологій.
 
 
Керівництво біолого-технологічного факультету супроводжує членів комісії


Зустріч експертної комісії з першим проректором, проректором з навчально-методичної роботи, к.е.н., доцентом Кириловим Юрієм Євгеновичем
                                                    
Обговорення питань щодо ліцензування нового напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»


Відвідування експертною комісією навчальних лабораторій, бібліотеки, музею ДВНЗ «ХДАУ»


Відвідування наукової бібліотеки Херсонського ДАУ


Зустріч доктора технічних наук, професора, академіка АН вищої освіти України Лариси Вацлавівни Баль-Прилипко з магістрами біолого-технологічного факультету під час студентської науково-практичної конференції (аудиторія № 92)




 
Експертна комісія в анатомічному музею ім. Амаліцького В.Г.




 
Відвідування лабораторії м’яса та м’ясних продуктів
кафедри технологій переробки та зберігання с.-г. продукції (ауд. 123 д)




 
Відвідування лабораторії консервування плодів та овочів (ауд. 123 г)
кафедри технологій переробки та зберігання с.-г. продукції




 
Кафедра технологій переробки та зберігання с.г. продукції


 
Відвідування лабораторії якості молока і молочних продуктів (ауд. 28)
кафедри технологій переробки та зберігання с.-г. продукції




 
Відвідування лабораторії сертифікації і контролю якості продукції (ауд. 33)


 
Декан факультету харчових
технологій та управління якість
 продукції АПК НУБіП України, д.т.н., 
професор Баль-Прилипко Л. В.

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook