МОЛОДІ ВЧЕНІ НДІ ЗДОРОВ’Я ТВАРИН ОБРАЛИ НОВИЙ СКЛАД РАДИ МОЛОДИХ ВЧЕНИХ

11 червня 2015 року
Факультет ветеринарної медицини, конференц-зал

10 червня 2015 на факультеті ветеринарної медицини відбулась звітно-виборча конференція Ради молодих вчених НДІ здоров’я тварин.
На порядку денному був звіт Голови Ради молодих вчених за період з березня 2014 року по червень 2015 року Галат Марини Владиславівни та обрання нового складу РМВ НДІ здоров’я тварин. В роботі конференції взяли участь декан факультету ветеринарної медицини Цвіліховський Микола Іванович, директор НДІ здоров’я тварин Засєкін Дмитро Адамович, молоді вчені, аспіранти, студентство факультету ветеринарної медицини. Учасниками заходу стали запрошені гості: голова Ради молодих вчених НДІ економіки і менеджменту агропромислового виробництва Морозюк Наталія Володимирівна, голова Ради молодих вчених гуманітарно-педагогічного факультету Прохорчук Олександр Михайлович та представник науково-дослідної частини Махно Костянтин Іванович.
У обговоренні звіту голови РМВ Галат Марини Владиславівни серед інших учасників виступив директор НДІ здоров’я тварин, професор Засєкін Дмитро Адамович, який наголосив, що рушійною силою факультету є молодь, але зазначив, що вона має бути активнішою і акцентував увагу на тому, що посилити роботу молоді у напрямку пошуку грантів, стипендій, проектів. Підтримав цю тезу і декан факультету ветеринарної медицини, академік НААН України Цвіліховський Микола Іванович, який відмітив, що задоволений роботою РМВ за цей рік.
Другим питанням порядку денного було обрання нового складу РМВ НДІ здоров’я тварин і одноголосним рішенням молодих вчених було ухвалено такий склад: Друзь Наталія Віталіївна, Мельник Олексій Олегович, Галат Марина Владиславівна, Зворигіна Валерія Євгенівна, Мартинюк Олександр Григорович, Ігнатовська Маріанна Володимирівна, Кирилов Кирило Олексійович, Димко Роман Олександрович, Обруч Марія Миколаївна, Гром Катерина Ігорівна та Іванченко Надія Юріївна. Після цього на першому засідання новообраного складу ради одноголосним рішенням було обрано нового очільника ради – Друзь Наталію Віталіївну, яка цілком лаконічно висвітлила перспективи роботи ради на наступний рік.
Молоді вчені НДІ здоров’я тварин докладають усіх зусиль для не менш плідної подальшої роботи.


Голова Ради молодих вчених

НДІ здоров’я тварин, асистент кафедри

анатомії тварин імені академіка В.Г. Касьяненка Друзь Наталія Віталіївна
 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook