Майбутнє факультету – в надійних руках

24 червня 2015 року

Напередодні початку вступної кампанії 23 червня викладачі кафедри філософії гуманітарно-педагогічного факультету Чекаль Л.А., Культенко В.П., Гейко С.М., Савицька І.М., Супрун А.Г. організували та провели профорієнтаційну роботу з абітурієнтами столичних шкіл. До університету завітали 25 випускників ЗОШ № 288, № 140, № 35, № 50, № 246, гімназії східних мов №1, гімназії №153, ліцею №142 та Університетського коледжу Київського університету ім. Б.Д. Грінченка.

    

     З вітальним словом виступив декан факультету Шинкарук В.Д., який наголосив на важливості правильного вибору життєвого шляху, розповів про факультет, напрями підготовки та спеціальності, ознайомив майбутніх студентів із специфікою цьогорічної вступної кампанії, розповів про теплу і дружню атмосферу, що панує на нашому факультеті.

     Завідувач кафедри філософії Чекаль Л.А. наголосив на важливості формування світогляду сучасної молоді, перспективах, які відкриває перед нею вища освіта та наш рідний університет. Також перед абітурієнтами виступила студентка 1-го курсу, староста групи Бондар Вероніка, яка поділилась своїми позитивними враженнями від навчання в університеті, розповіла про веселі та активні студентські будні і свята. Гості з захопленням переглянули фільм-презентацію про факультет, зняту самими студентами, та поспілкувалися з викладачами кафедри у неформальній обстановці.
 

     Завершенням зустрічі стала цікава екскурсія територією університету, яку провела аспірантка кафедри філософії Демиденко Я.

Савицька І.М., Культенко В.П., Супрун А.Г., Гейко С.М.,
доценти кафедри філософії


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook