Свято вручення дипломів на гуманітарно-педагогічному факультеті

16 липня 2015 року

 15 липня 2015 року на гуманітарно-педагогічному факультеті відбулось свято з нагоди вручення дипломів випускникам 2015 року напряму підготовки «Соціальна педагогіка» та спеціальності «Педагогіка вищої школи».


У рідних для них стінах пролунав гімн України, гімн студентів Gaudeamus, звучали урочисті слова. До дипломованих бакалаврів та магістрів звернувся декан факультету, професор Шинкарук В. Д., який висловив впевненість, що серед присутніх молодих людей є майбутні кандидати та доктори наук, доценти та професори, успішні освітяни, керівники науково-методичних центрів і департаментів. Він закликав не губити зв’язок з викладачами, наставниками, впевнено та мужньо крокувати вперед.


Своїми студентськими спогадами поділився завідувач кафедри соціальної педагогіки та інформаційних технологій в освіті професор Лузан П. Г.. Про важливість обрання власного шляху та вільного вибору випускники почули від завідувача кафедри методики навчання та управління навчальними закладами, професора Пригодія М. А.. Доцент кафедри педагогіки Кручек В. А. побажала випускникам залишатись щирими та натхненними, шукати і знаходити те, що приносить справжнє задоволення та захоплює.


Слова вдячності від імені випускників факультету викладачам сказав тепер вже магістр Опальчук Богдан.


Після вітальних слів дотримались традиції та розпочали церемонію вручення дипломів.


Шістдесят п’ять своїх студентів провів сьогодні гуманітарно-педагогічний факультет. Дванадцять відсотків із них – отримали дипломи з відзнакою.


Ми пишаємось своїми випускниками та сподіваємось, що заслужений роками напруженого навчання диплом стане для них хорошим шансом у майбутньому підкорити освітні вершини. Чекаємо на наступні зустрічі та продовження співпраці.

Кручек В.А.,
доктор педагогічних наук,
доцент кафедри педагогіки


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook