Міністерство освіти і науки продовжило прийом документів на бакалаврат

31 липня 2015 року

 31 липня. Під головуванням ректора університету Станіслава Ніколаєнка відбулося  чергове засідання приймальної комісії. На порядку денному – перебіг вступу  на ОС «Бакалавр» денної форми навчання. На вечір 30 липня маємо понад 14 тисяч заяв від випускників старшої школи. За словами відповідального секретаря приймальної комісії Ігоря Ільчука, МОН України продовжило прийом документів для цієї категорії  до 2 серпня включно. 1492 вступники визначили НУБіП пріоритетом №1. А разом  з пріоритетами №№ 2 і 3 – більше чотирьох тисяч. 

Як зауважив ректор, у цьому році на ряд напрямів підготовки подано на порядок більше заяв порівняно з минулим. Зокрема, йдеться про будівництво, маркетинг, фінанси і кредит, екологію, філологію. 
 
Триває набір до магістратури за специфічними категоріями. На 40 місць державного замовлення подано 92 заяви та 71 – за умов договору. З більшості напрямів підготовки та магістерських спеціальностей заочної форми навчання маємо конкурс. Підсумки вступної кампанії будуть підбиті на засіданні ректорату.
 
Також ректор Станіслав Ніколаєнко презентував проект Урочистої присяги студента-першокурсника. Її зачитає і підпише кожен студент, який цього річ приєднався до університетської сім’ї. Текст присяги буде розміщений у всіх навчальних корпусах та гуртожитках. 
 
 
Ольга Наконечна
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook